Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rim gura EU u novu krizu?
Povratak na članak

Mattarella dao mandat Conteu

Sutra počinje Treća republika. To sam vam rekao, to sam obećao, likovao je čelnik Pokreta 5 zvijezda Luigi Di Maio

Komentari 6

Avatar superhik74
superhik74
21:05 23.05.2018.

Bravo talijani. Italija je ipak malo veci igrac od jadne Grcke koju su totalno opljackali i unistili medjunarodni kriminalni bankari. Dok su pljackali Grcku trebali su EU birokrati misliti o EU jedinstvu (kojeg nema). Sto prije propadne ovakova birokratska EU koja je novi SSSR tim bolje za sve, ili ce se promjeniti na korist vlastitih gradjana ili ce se raspasti.

VL
RO
robertbruckner
20:03 23.05.2018.

heheheheehehe sad budu sigurno prvaki sveta v rusiji hihihihihihhi

VL
I1
ing-12345
21:48 23.05.2018.

Super. Ovo je kraj početka kraja ovoga liberalnog fašističkog diktaktorskog nedemokratskog sistema zvanog EU. Talijani izlaze iz euro zone i vraćaju liru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.