Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Huligani ne posustaju
Povratak na članak

Gips: Što očekivati kad oporba Vladi kaže ‘prostitutke’?

Ja ću s 10 olimpijskih medalja imati manju mirovinu od tih zgubidana u Saboru, kaže Gips

Komentari 90

DU
Deleted user
13:41 12.06.2017.

Slažem se u pogledu osude prostakluka najgore vrste. No što se tiče Plenkovića i ostale bagre u Vladi i oko nje, neka si ih stari Kostelić uzme k sebi doma ako su mu toliko prirasli srcu.

VL
Avatar petrolio
petrolio
12:52 12.06.2017.

najjadnije je kad ekipa klošara brani taj ološ koji je brutalno, prostački i iz čista mira vrijeđao državnu tajnicu i najuspješniju hr sportašicu, a onda se skrivaju tobože iza slobode govora i verbalnog delikta!!! ovo nije verbalni delikt jer ih nitko ne kažnjava zbog iznesenog mišljenja, nego zbog sramotnih i primtiivnih uvreda kojih se zgraža svaki normalan čovjek s IQ višim od amebe!

VL
VE
velika
12:08 12.06.2017.

apsolutno je Janica najveća sportska heroina i jako mi je žao što se ekipa okomila na nju ...svoje neslaganje trebali su iznjeti na civiliziraniji način

VL
ZV
Zvjerko
12:16 12.06.2017.

Ne samo oporba. To misli svaki građanin Hrvatske.

VL
SK
skblzzzz
13:34 12.06.2017.

nije li baš gips tadašnjeg predsjednika mesića nazivao dikobrazom?

VL
Avatar markoii123
markoii123
13:01 12.06.2017.

Gospodine Ante,kad se sve zbroji i oduzme penziju ćete dobivati iz hrvatskog mirovinskog sustava a cijelo vrijeme poreze ste domoljubno plaćali u Monacu i Monte Carlu,cca 2 %. Domoljubno.

VL
IB
iva.begovic
16:13 12.06.2017.

Kaj sada, oporba je kriva što je Janica nesposobna i/ili pristrana kao državna tajnica. Kaj je ovom liku, dobar je trener i dobro skija, zašto misli da je time i stručnjak za društveno-politička pitanja. Kostelići, ovo vam sve uopće nije trebalo.

VL
ES
esmeron
12:59 12.06.2017.

Zašto se polupismena Janica primila posla za koji nije kvalificirana? Zašto ne natjera HNS da provodi zakon o sportu? Zašto se svi zgražaju nad par uvreda? I da Gips politika i je prostitutka pogotovo HDZ.

VL
FN
Fr@njo
13:13 12.06.2017.

Treba se danas vise sramiti Bauka i Glavasevice juniora, nego onih kretencina sa trajekta. Tocka.

VL
DU
Deleted user
14:23 12.06.2017.

gibs...ne prdi... ovo nema veze sa medaljama i sportom....ovo je politika i ne radite se kostelići blesavi....računi u monaku ??? ....Janica je nesposobni i svoj butik ili kozmetički salon voditi......osim toga u svijetu poznate i javne osobe ...plaćaju zaštitare....i toi to od svog noca ili zarade

VL
Avatar maxist
maxist
18:54 12.06.2017.

zakoni se krše sa (rijetko) i bez sankcija, političari su povlašteni i medijske zvijezde , dozvoljavaju si sve , jedni druge kite sa "prostitutke"(hrvatski-kurve), po spisku i po zakonu (rodno,spolno,po narodnosti itd) sve nedopušteno a sve javno u direktnom prijenosusu ko borbe bikova ili kick boksača....a sve usput uz glasno zalaganje za "obrazovnu??? reformu"...Plediraju ZA ali pokazuju i za što-praktično !

VL
PR
prajdali100
13:16 12.06.2017.

Plakao sam od srece kad je jedna i neponovljiva cinila cuda za HRVATSKU !!!!!!!! I sad tu ikonu svjetskog sporta,Janicu, saka smeca onako ponizava !!!! FUJJJJJ

VL
DU
Deleted user
13:18 12.06.2017.

Prvo navijač Mamića (premda ga ni ja ne volim) udara šakom u glavu hrabro s leđa i onda kao suri orao bježi pred promatračima. Nakon toga tridesetak hrabrih momaka okružuju griješnicu u automobilu, prijete joj i vrijeđaju je po rodnoj i ostalim osnovama. Nakon toga Bauk i Glavašević posprdno razgovaraju o isprepadanoj ženi i uspoređuju je s muškarcem, borcem koji poslije rata više nije želio razgovarati sa suborcima. Toliko o veličini i dostojanstvu, odnosno jadu i bijedi kukavica - neskrivenih orjunaša.

VL
DD
ddh
13:22 12.06.2017.

Kaj se to dogadja u glavama ljevicara i klijentele Iblerovog Trga? To sto su ti pripadnici SDP-a vikali Janici je toliko primitivno, toliko neodgojeno, da se to ne moze nicim opravdati. I bez obzira bila jedna zena politicki aktivna ili ne, nesmije se takvo sto vikati niti jednoj zeni. Kak bi se ti ljevicari osjecali, da netko na ulici ili brodu vice za njihovim materima i sestrama takvo sto isto? Hoce li takvi prostakluci koje ljevicari opravdavaju postati novi postulat i obicaj bon-tona? Misle li ti ljevicari, da ce svi ostali krenuti u srednji vijek, gdje se oni trenutno nalaze? Kaj na to vele ljevicarske dame ili drugarice poput Glasnovke, Pusicke i inih na to? Smatraju ti ljevicari i te drugarice koje sute i sutnjom odobravaju takve prostote i hoce li u buducnosti biti normalno, da se Glasnovku ili Pusicku i ime nekakve politicke borbe proziva na javnom mjestu kurvama? Kaj se mene tice, svaki gradjanin ima pravo politacare kritizirati, ali vrijedjati na ovakav bezobrazan neotesani nacin nikako.

VL
ZA
zagorecvz
13:18 12.06.2017.

Gospon Gips slažem se da je vaša kćer vulgarno i neprimjereno vrijeđana. Ali me muče dvije stvari, koje vi koji ste domoljubno orjentirani nikako da prevalte preko jezika, i to: jeste li sigurni da su vašu kćer vrijeđali glasći lijeve opcije i gospon Ante gdje čuvate lovu koju ste zaradili vi i vaša djeca?

VL
ŽO
žoržet
15:08 12.06.2017.

tja, tako to bude kad se od nekog vičnog sportu očekuje da bude podjednak 'autoritet' i za politiku i za uređenje demokratskog društva i za javnu komunikaciju: nakon onih ridikulozno 'ekspertnih' ivičinih analiza novije europske povijesti otprije nekoliko godina, sada je i sam 'tvorac' tog sportskog čuda odlučio razglabati o tome što se zbiva kad se bobu kaže bob a popu pop! i sve to pošto je i u jednoj posve drugačijoj domeni ambiciozna i zasad još za istu nedokazano talentirana kći izazvala policijsko-pravosudnu reakciju kakvu u četvrt stoljeća naše suverenosti nisu doživjeli ni najgori kriminalci i zločinci koji su haračili ovim prostorima pod krinkom 'uvaženih domoljuba'...

VL
DU
Deleted user
13:49 12.06.2017.

Ovo je rezultat djelovanja novinarskih redakcija i orjunaša u Hr

VL
Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:50 13.06.2017.

Drugarica iz HDZ-a nije naučena da joj se postavljaju pitanja, to nije demokratski, još niste naučili?!?

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
13:22 12.06.2017.

Da su vikali nešto tipa vratite nam nogomet ili hoćemo pošteno, bilo što konstruktivno nitko ne bi ni riječ rekao. Žalosno je da postoje ljudi toliko primitivni da podržavaju vrijeđanje na osobnoj razini.

VL
Avatar Kupus Dei
Kupus Dei
13:32 12.06.2017.

Sjećamo se svi psovki i zviždanja nekim "većima" od Janice, pa nikom ništa. Ne odobravam ovo, ali treba povući paralelu. Ajd ovoj što je pušten neki dan, on je lupio glupost i za to nema kazne :)

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.