Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počinje mu suđenje

Ginekolog iz Njemačke škarama uklonio komadić himena svoje supruge bez anestezije

U Čepinu otvoreni bolnica i hotel vrijedni 46 milijuna eura
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/2
04.11.2023.
u 20:45

Prije početka rasprave sud je također naznačio da kazneno vijeće u sadašnjem sastavu vidi dovoljnu sumnju u vezi s opasnim tjelesnim ozljedama, ali ne više u vezi s navodnim genitalnim sakaćenjem.

U ponedjeljak počinje suđenje 54-godišnjem ginekologu na Zemaljskom sudu u Braunschweigu (Donja Saska). Naime, državno odvjetništvo ga tereti za sakaćenje ženskih spolnih organa i nanošenje teških tjelesnih ozljeda. 

Navodno je prije nekoliko godina optuženi liječnik škarama uklonio komadić himena svoje žene. Prema informacijama koje su izrečene na sudu, par je 2019. godine bio na medenom mjesecu u Emiratu, a ginekolog je pokušao imati spolni odnos sa svojom suprugom. Međutim, to nije uspjelo jer je ona bila djevica pa je optuženik škarama uklonio dio himena, piše Fenix Magazin.

POVEZANI ČLANCI:

Tada 31-godišnja žena počinila je zločin iz straha od prijetnje razvodom i povezanim kulturološkim ostracizmom, objavio je državni odvjetnik nedugo nakon što je slučaj postao poznat. Ginekolog je navodno izveo zahvat bez ikakve anestezije. Prema navodima tužiteljstva, žena je trpjela jake bolove i izgubila je puno krvi.

Prema informacijama glasnogovornika suda, optužnica je podignuta prije više od dvije godine. Postupak je u početku bio na Okružnom sudu u Helmstedtu, a tek kasnije ga je preuzeo Zemaljski sud. Prije početka rasprave sud je također naznačio da kazneno vijeće u sadašnjem sastavu vidi dovoljnu sumnju u vezi s opasnim tjelesnim ozljedama, ali ne više u vezi s navodnim genitalnim sakaćenjem. Kako se navodi u državnom odvjetništvu, kada se saznalo za slučaj, liječnik je iskoristio pravo na šutnju te nastavio raditi. Pretpostavka nevinosti vrijedi do pravomoćne osuđujuće presude.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Molitelji kleče uz molitvu na glavnom gradskom trgu

Komentara 7

Avatar krkcro
krkcro
21:51 04.11.2023.

Nijemci su se obogatili novim kulturološkim običajima. Ja im zavidim iz dana u dan sve više.

JF
Jure_Francetić
22:09 04.11.2023.

Treba to lola pravom balegijom razgulit prirodnim načinom kako Bog zapovijeda a ne se igrat doktora Mengelea. Doktor sa malim pišulincom...

PO
poluvodič
02:15 05.11.2023.

muški ginekolozi ne bi smjeli uopće postojati, to su sve bolesnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije