Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ TREĆE STRANE

Gibraltar: Odluku o zadržavanju iranskog tankera donijeli smo samostalno

Grace 1
Foto: Stringer ./REUTERS/PIXSELL
1/3
12.07.2019.
u 13:03

Plovilo sadrži 2.1 milijuna barela lake sirove nafte.

Gibraltar je samostalno donio odluku o zadržavanju iranskog tankera Grace 1, a ne u ime bilo koje države ili treće strane, rekao je u petak upravitelj tog britanskog teritorija.

"Sve relevantne odluke glede toga donesene su isključivo na temelju opravdanih sumnji vlade Gibraltara kako plovilo krši europske sankcije protiv Sirije", rekao je Fabian Picardo pred parlamentom.

"Niti jedna vlada u bilo kojem trenutku nije zahtijevala postupanje Gibraltara na jedan ili drugi način", dodao je.

Plovilo sadrži 2.1 milijuna barela lake sirove nafte, rekao je Picardo.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar nekakav
nekakav
13:12 12.07.2019.

da, jedan gibraltar donese odluku samostalno. iranski tanker uhvate u međunarodnim vodama samo tako, 'samostalno'... ajd, djed mraz, tj. djed božićnjak, zubić vila, to sve postoji. istina uvijek pobjeđuje. pitajte iračane i afganistance, kud je njih američko traženje istine dovelo. na djelu je piratluk, ništa drugo. iranu ne preostaje zbilja ništa drugo nego da počne pucati po brodovima koji prolaze hormozom.

GV
golub Vaso
13:16 12.07.2019.

kome VL servira ove očigledne laži

MP
miroslav.petkovic.7564
13:46 12.07.2019.

Englezi postali gusari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije