Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽBE

Bush se ispričao glumici zbog 'neprimjerenog dodirivanja'

Američki predsjednici
Foto: Reuters/PIXSELL
25.10.2017.
u 18:11

Incident se dogodio tijekom predstavljanja tv-serije "Turn Washington's Spies", prema riječima glumice Heather Lind, koja je ispričala svoju verziju u poruci objavljenoj na društvenim mrežama, koja je kasnije izbrisana

Bivši američki predsjednik George H.W. Bush u srijedu se ispričao glumici koja ga je optužila da ju je neprimjereno dodirivao po stražnjem dijelu tijela tijekom projekcije prije 4 godine.

Incident se dogodio tijekom predstavljanja tv-serije "Turn Washington's Spies", prema riječima glumice Heather Lind, koja je ispričala svoju verziju u poruci objavljenoj na društvenim mrežama, koja je kasnije izbrisana.

Glumica (34) je objasnila da je odlučila prekinuti tišinu kada je vidjela bivšeg predsjednika (93) koji je godinama u invalidskim kolicima, u subotu na pozornici tijekom humanitarnog koncerta za žrtve uragana koji je opustošio jug Sjedinjenih Država i Karibe.

"Kada sam se susrela s predsjednikom Georgeom H. W. Bushem, prije 4 godine na promociji tv-serije, seksualno me napao dok sam pozirala za fotografiju", napisala je.

"Nije se sa mnom rukovao. Dirao mi je stražnji dio tijela iz invalidskih kolica dok je njegova supruga Barbara Bush stajala uz njega. Ispričao mi je prosti vic", napisala je i dodala da je tijekom druge foto seanse, 41. predsjednik ponovio isti potez. U priopćenju poslanom Daily Mailu i New York Daily Newsu, glasnogovornik Georgea H. W. Busha je kazao kako žali što je nespretni pokušaj šale povrijedio te mu nije bila namjera.

"Predsjednik Bush nikada ne bi ni pod kojim uvjetima namjerno nekog uznemirio i on se iskreno ispričava ako je njegov pokušaj da se našali povrijedio gospođu Lind", rekao je.

Te optužbe su uslijedile nakon slučaja Harveya Weinsteina, koji je brojne žene  potaknuo da otvoreno govore o do sada prešućenim seksualnim napadima  muškaraca na vlasti. Hollywoodskog producenta je pedesetak žena optužilo za seksualno uznemiravanje, napade i silovanja.  

Komentara 3

AR
Armagedon
19:00 25.10.2017.

ova ima mozga ko pile.... amerikanke su frustrirane glupače koje samo traže povod za promociju..... čovjek u kolicima ju je napastvovao.... pa što se nije makla ako je dirao po guzi.... možda bi on letio za njom u kolicima.... a majko božja dokle ljudska glupost i želja za medijskom pažnjom može ići....... dno dna

Avatar narozi
narozi
18:48 25.10.2017.

e sada sam cuo sve - covjek od 90 godina u kolicima napadao zenu od 30 godina hhahah,

Avatar abcd
abcd
19:04 25.10.2017.

ovu cetvoricu sa slike (ovaj lik lijevo mi na prvu nije poznat) skupa sa clintonicom su zasluzili da budu dozivotno utakmiceni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije