Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta za HV
Povratak na članak

Generala Kruljca je najprije trebalo udaljiti iz sustava

Sustav i dio medija znao je što slijedi, trebalo je Kruljca najprije suspendirati, a ne ga pritvarati kao aktivnog generala

Komentari 13

ST
stjepanovic
11:27 09.07.2011.

Bahati.bivsi .. predsednik pa tako i general...fuj ...E moj Mesicu ..pocelo je pocelo...pajkis li mirno da nam je znati..budemo uskoro culi .

VL
OB
-obrisani-
11:45 09.07.2011.

Demonstracija vladavine Nove praveDNOsti je ovdje najvažnija - mora se obznaniti da su i rvacki generali meta sveopšte hajke pravDE i pošteNJA, pa makar precednicima bili odani ko psi

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
11:33 09.07.2011.

Pravo pitanje glasi - kako je takav lik i mogao dogurati do tuda? Jednostavno, upravo njegov slučaj pokazuje one debele naslage boljševičko-udbaškog u društvu koje nismo u stanju ukloniti. Ne guraš sposobnog koji razmišlja vlatitom glavom nego guraš lika koji ima \"putra na glavi\" jer ti je istovremeno poslušan, a ti ga se možeš jednostavno riješiti kad ti više ne treba !!! Kolika je tek negativna selekcija među kadrovima koje je takav dovukao to je već jedna sasvim druga priča...istovremeno nastavak sage o poslušnosti-podobnosti....

VL
Avatar xenon
xenon
11:40 09.07.2011.

@ldler 3 Pokrećem inicijativu za brendiranje Negativne selekcije. Mislim da smo to doterali do savršenstva, i bio bi red da to i zaštiitimo.

VL
OB
-obrisani-
11:47 09.07.2011.

E,ovaj put su se zeznili,drugi put ce prvo interno morat istrazivati prije nego li podnesu kaznenu prijavu... Nemamo mi sposobnih ljudi ni na jednoj odgovarajucoj drzavnoj poziciji... Treba pogledati ko je sve koga i gdje zaposlio.....

VL
OB
-obrisani-
11:51 09.07.2011.

Dio medija je znao... Lako se sad praviti pametan,a zasto taj dio medija nije prije uhicenja rekao kao treba raditi....

VL
Avatar Bukovnik
Bukovnik
12:12 09.07.2011.

Dio sustava i mediji radili su debelo za predsjednika Mesica koji je postavio sebi podobne ljude kako na celo vojske tako i okruzenje za svoje savjetnike. Perkovic,Loncar,maslac sve je to dio Mesiceve klike. Nakon veleizdaje protiv drzave i hrvatskih generala morao je imati nekoka tko ce mu stititi glavu jer je veleizdajnika trebalo uhititi i dozivotno strpati u zatvor. Medjutim svjetska ergela (Bilderberg i ostala pusestvanija masona na celu sa georgom Sorosem) drzala ga je na vlasti ukljucujuci i one koji ne vole Hrvatsku a zive u njoj. Dva mandata je odradilo to bradato cudoviste nemilice blateci narod i Domovinu Hrvatsku pred svim svjetskim medijima. Nije trosio rijeci uzalud. Da bi ustrajao u tome morao je imati vojsku iza sebe a u njoj su na celu bili kriminalci poput Kruljca. Svaka mu cast na zaslugama u ratu ali onaj tko voli Hrvatsku nije u domovinski rat isao zbog interesa nego iz ljubavi prema domovini. Ociti primjer kako politika i kriminal u Hrvatskoj zive u sprezi. Mesic je najodgovornija osoba u Republici Hrvatskoj za nastalo stanje. UDBA , Kriminalci i komunjare vladaju i prodaju Hrvatsku dok je ne uniste a vec jesu.

VL
ZE
.zeitgeist.
12:26 09.07.2011.

@Bukovnik Malo si se zabunio, stanje u državi i očiti kriminal je rezultat rada izvršne i zakonodavne vlasti. A tko ih obnaša, to već i ptice na grani znaju. Osim toga, nadam se da koristiš proxy, jer bi te netko mogao tužiti za klevetu i(li) uvredu. I slažem se sa tobom, komunjare vladaju, pa Bebić je pisao prijave protiv hrvata davnih dana, a znamo čime se bavila kosorica. Ni o ostalim ne treba puno objašnjavati.

VL
Avatar Bukovnik
Bukovnik
12:43 09.07.2011.

.zeitgeist. Ne koristim proxy niti imam namjeru skrivati svoju IP adresu. Moja adresa ime i prezime kao i broj telefona nalaze se u mojoj prijavi. Stojim iza svake rijeci koju sam napisao i nemam se razloga nicega bojati niti se bojim. kategoricki tvrdim da je George Soros bio jedan od financijera predsjednicke kampanje Mesica kao i da je Mesic iskoristen i nametnut od De Bilderberga i masona da ocrnjuje generale i Hrvatski Domovinski rat pred sudom u Den Haagu. Taj veleizdajnik je to zdusno ucinio. Okruzio se je UDBASKIM i propalim komunistickim savjetnicima i smijao se Hrvatima u lice i dicio onime sto je pocinio. Lord Tolstoj je za samo 2 transkripta koje je obznanio u svojoj knjizi o Bleiburgu bio kaznjen sa 2 milijuna funti (GBP) i protjeran iz Engleske a objavio je samo istinu. Mesic je lazno svjedocio pred sudom u Haagu i nije progasen veleizdajnikom. Znas li zasto?

VL
Avatar Bukovnik
Bukovnik
12:43 09.07.2011.

nastavak Upravo zato sto kumunjare i dalje vladaju Hrvatskom. Ja znam tko je bio Bebic i veliki dio Saborskih zastupnika. Isto tako znam i da su Mesicevu kampanju djelom financirali islamisti iz BIH pa je zduzno digao ruke od zastite Hrvata u BIH tvrdeci da je pitanje Hercegovaca (Hrvata) njihov problem a ne Republike Hrvatske. Isto tako znam da je potporu za to imao od De Bilderberga. Nije li Joe Biden prije odlaska u BIH otisao na sastanak De Bilderberga u Atenu a tek potom otisao na rjesavanje pitanja Hrvata u BIH. A kao sto znas de Bilderberg su masoni a masoni ne vole Katolike. Dugo bismo nas dvoje mogli razgovarati tko vlada Hrvatskom.

VL
SR
sta_reci
15:47 09.07.2011.

Zaliboze rata i svih zrtava koje su pale za slobodnu Hrvatsku. Kriminal u svim porama drustva. Trebali bi nas ograditi zicanom ogradom da ne zagadujemo prostor oko sebe, premda nisu ni drugi puno bolji. Razlika je sto se za ovu nasu zemlju lila krv nasih oceva, sinova brace. Uzalud. Zanima me i dali je Gotovina dobio spor protiv Rojsa u vezi one tvonice koju su zuljevima zaradili ? Fujjjjjjjjj

VL
VU
vucko
10:37 10.07.2011.

Jos prije predsjednickih izbora 2000 god. sve sam napisao sto se tice Steve Mesica,ali narod je izabrao ono sto je izabrao,antifasistu,udbasa, komunjaru, tajnog Haaskog svjedoka ,krivokletnika,lazova i pohlepnika i t.d. Ako sam sto izostavio nadodajte. Riba smrdi od glave, a tko mi je tada vjerovao ? Svaka bolest,pa i ona drzavna ima svoju jezgru odakle se pocinje siriti !

VL
LI
livoguza2
20:26 10.07.2011.

Zašto je sustav, dakle, dopustio da ga se uhićuje kao aktivnog, a ne kao suspendiranog generala? \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Meni se ovo pitanje čini nerazumnim. Zar nitko ne vidi što Hrvatskoj čine združene političke strukture koje obnašaju vlast? I one koje su je nedavno napustile. Makar bi to svakomu trebalo biti jasno poslije Mesićeva intervjua beogradskom Večernjaku. Hrvatske su glave na panju ako se žurno ne otrijeznimo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.