Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Vasiljević (71) osumnjičen da nije spriječio torturu nad 3000 logoraša
Povratak na članak

General major JNA priznao da je znao za likvidacije u logorima

A. Vasiljević bio je svjedok i u Haagu - u postupku protiv Slobodana Miloševića. Pod Vasiljevićem bili su logori Stajićevo, Begejci, Niš i Srijemska Mitrovica.

Komentari 7

ZA
zaboravi
12:10 02.10.2009.

Vidi se da je srbija bila agresor na Hrvatsku.Vjerovatno da ima jos osoba koji se vode nestali u rudniku Aleksinac,posto je i to bio logor.Mada nisam Hrvat, ali Hrvatska je branila svoja ognjista.Bio sam na Zadarskom porucju 1992-1994,i bio sam svjedok kako su srbi granatirali Zadar iz zaledza Zadarskog.Granate su padala u centar grada,tako da su pogodile i muzicku skoli i koliko je granata palo na Bibinje.

VL
AL
alijagjas
20:46 01.10.2009.

Svi koji su pravili zlocine, bez obzira na kojoj su strani bili , moraju da odgovaraju za svoja zlodjela.

VL
HR
Hrvat
01:15 02.10.2009.

Vidi... vidi.... naše su podanici \'\'europskih civilizacija\'\' tjerali u logore, a generale nam naše sude jer smo branili svoje.... Heh, da smo umjesto krunice nosili petokraku i predsjednik bi nas volio:-)

VL
AL
alphazulu99
22:20 01.10.2009.

U normalnim vojskama o zarobljenicima se brine logistika, a ne vojno obavjestajna sluzba.

VL
MA
magixilixi
18:18 01.10.2009.

Ovaj na slici je jedan od najodgovornijih i zato je veoma opasan.Njihov \"obavještajac\" koji puno zna i treba ga po svaku cijenu dovesti u Hrvatsku i suditi mu!SVE JE ZNAO I ZNA I DALJE!!!!!!

VL
PT
Ptica
17:39 01.10.2009.

Niš i Srijemska Mitrovica su logori u kojima su nacisti, Nedic i njegovi cetnici Srbijanci a od nedavno srbijanski ANTIFASHISTI ubili neke od 30 000 Zidova za vrijeme WWII.

VL
MA
magzanan
03:06 02.10.2009.

svi tako veliki higijeničari u hrvatskoj daj mi recite ovo kako je moguče da jedan izmet iz index-a babič , kaže u otvorenom rečenicu \"ja mislim da su večina građana splita nacisti i šovinisti...\" i da nijedan ljevičarski novinar niti jednu riječ ne kaže ma kako je to moguče?????????? pa njega če netko ubit ili razbiti na mrtvo ime pa sada niti gradovi pojedini ne valjaju ja navijam za dinamo i purger sam ali da nama tako nešto kaže , bilo bi mu gore nego pukaniču morao bi iseliti ajde dalmatinci razbite ga ko zadnju kuju ja znam kada ga ja vidim Pohvali Pokudi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.