Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donacija za stradale u potresu

General Ante Gotovina posjetio Sisak i biskupa Košića

Ante Gotovina, glavni junak cijele priče ne želi se izjašnjavati o filmu i seriji, već kaže kako to nipošto nije njegov posao
Hrvoje Jelavic/Pixsell
11.04.2021.
u 10:15

General Gotovina, koji je sisačkog biskupa Košića i njegove suradnike posjetio u subotu, "rado se prisjetio lijepih trenutaka provedenih u Sisku prije nekoliko godina", dodaju iz biskupije

Sisačkog biskupa Vladu Košića posjetio je u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku general Ante Gotovina sa suprugom Dunjom, a biskup mu je zahvalio za donaciju koju je njegova tvrtka dala za stradale u potresu ovoga kraja, priopćeno je u nedjelju iz Sisačke biskupije.

General Gotovina, koji je sisačkog biskupa Košića i njegove suradnike posjetio u subotu, "rado se prisjetio lijepih trenutaka provedenih u Sisku prije nekoliko godina", dodaju iz biskupije. Također izrazio je potporu sisačkom biskupu Košiću, "s obećanjem da će biti uz njega i ovaj narod te pomagati i dalje koliko bude mogao". General Gotovina  izrazio je i nadu da će se sve u potresu porušeno i obnoviti.

Ključne riječi

Komentara 34

VI
vidum
11:06 11.04.2021.

Bravo biskupe, svaka čast!

OC
obican covik
13:17 11.04.2021.

Ante , simbolu ! Da nebi "ideolozi" posjetu povezali s 10-im travnjem .

DE
dedač
10:24 11.04.2021.

bravo generale!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije