Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pisao vladi
Povratak na članak

Gej par: Tim zakonom ste mnogima donijeli radost, drugima ste uzeli nadu

'Kako da objasnimo našim majkama da ste njihovu djecu označili kao osobe koje nisu sposobne pružiti socijalnu skrb, koje nisu sposobne brinuti o drugom čovjeku, djetetu, srodniku ili starijoj osobi?'

Komentari 55

Avatar Ledeni
Ledeni
20:14 08.12.2018.

Kako im uopće padne na pamet da bi trebali imati djecu? Nabavite si cucke i šećite ih.

VL
MA
majmudin
20:17 08.12.2018.

Udomite jedan drugoga...udomite nekog iz starackog doma,udomite stenca ili macica ,udomite migranta...kako bas djetetu sjeb...ati zivot..

VL
AG
Agricola
20:19 08.12.2018.

Nema usvajanja, napravite sami sebi djecu.

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
20:15 08.12.2018.

U vremenima moderne medicine moguće je presađivanje maternice i rekonstruiranje vagine! Pošto vam priroda nije omogučila da se prokreirate prirodno onda ju "prevarite", ugradite si jedan od vas maternicu i vaginu i primite se posla, za 9 mjeseci bit ćete ponosni roditelji!

VL
Avatar matalan
matalan
20:51 08.12.2018.

Djeca s socijalnim hendikepom, nemaju biološke roditelje ...moralna su obaveza društva da ih štiti i pronađe im normalnu obitelj da ih udomi, a ne ovakve perverzne ideje..mama sa quatro cojones..

VL
PL
@ploto@
20:29 08.12.2018.

Ovo su plaćeni Soroševi bojovnici.Djecu treba zaštitti svim sredstvima od usvajanja istospolnih parova.Nisu djeca igračke i roba da se oni sa njima igraju roditelja.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:30 08.12.2018.

Ako vam ovdje to netko ne omogućava, onda odite van i usvojite čopor djece.

VL
JU
juma
20:54 08.12.2018.

Gospodo novinari, da bi se netko u clanku nazvao bracnim parom, kao kod vas perfidno napocetku teksta treba biti u braku, a ne u istospolnoj zajednici. Vec ovakvim podlim podmetanjima pokazujete kako bi prosla djeca koja bi vama i ovakvima iz clanka dosla u ruke. Djeca traze iskrene ljude otvorenog i cistog srca, a ne lazljive i podle licemjere koji se prave da ne znaju vazece zakone u ovoj drzavi.

VL
Avatar rubinet
rubinet
20:50 08.12.2018.

Dotičnik je "malo je reći razočaran"....A ja sam malo je reć zadovoljan. U ovoj stvari jedino su važna djeca.

VL
PL
@ploto@
20:41 08.12.2018.

Ne postoji dugina obitelj,nego samo jedna,obitelj koju čine heteroseksualni partneri i njihovo potomstvo.Čitajte Ustav RH i tamo sve piše.Ova dva su se uzjogunila jer Soroš i Otvoreno društvo nudi ogromnu financijsku stimulaciju istospolnim parovima koji probiju led i prvi usvojee dijete.Ova dva šute o judinim škudima e,što je još jedan sramotni čin kojim se dijete pretvara u robu za trgovanje financijskim interesima.I oni su kao podnijeli tužbu protiv države ?! Odvratno !!

VL
Avatar RuAF
RuAF
21:14 08.12.2018.

Dečki nemojte posustajati. Trpajte se međusobno svakodnevno. Tko zna, možda neki od vas zanese i na svijet vam donese podmladak.

VL
DU
Deleted user
20:48 08.12.2018.

Oko tzv. gayeva se uvijek vrti sebični interes: mi ovo, nama ono, nisu bitna djeca - nama ste "uzeli" nadu...

VL
Avatar niwrad
niwrad
21:20 08.12.2018.

Gej zajednica je po defoltu loše okruženje za odgoj djeteta. Ne samo zbog statistika koje govore o visokim prevalencijama psiholoških poremećaja, spolnih bolesti i razuzdanog stila života kod te populacije nego i zbog mentalnih konflikata koje bi dijete imalo zbog spoznaje da su dva muškarca ili dvije žene u romantičnom odnosu. Naime, dijete koje internalizira binarnu prirodu muškog-ženskog odnosa te stvara mentalne slike vezane za to, dobiva prilično jasnu sliku stvarnosti, kao i bilo koji zdravi pojedinac, da u romantičnom smislu skupa idu suprotni spolovi. Homo zajednica u koje bi stavili takvo dijete pak bi negirala tu stvarnost, zbog čega bi došlo do dvije suprotne mentalne slike u kontekstu istog stanja svari - romantičnog odnosa, što bi stvaralo opetovane kognitivne disonance kod djeteta koje pak po definiciji uzrokuju napetost, stres i druge oblike psiholoških problema. Također dijete bi zbog tih disonanci moglo misliti da nešto s njim nije u redu, čime bi mentalno zdravo dijete koje je ispravno internaliziralo biološku dualnost moglo postati mentalno bolesno. Dalje, odakle nekom pravo da siročetu oduzme pravo da odrasta u zajednici oca i majke, kao većina djece? Odakle nekome pravo da dijete stavi u okruženje gdje će se stalno pitati "zašto djeca oko mene imaju i majku i oca, a ja dvije mame ili dva tate"? I to dijete koje je ionako dosta istraumatizirano zbog nedostatka ili gubitka bioloških roditelja. Samo onaj koji ne voli djecu se može zalagati za gej posvajanje.

VL
Avatar Ada
Ada
21:20 08.12.2018.

Tko tvrdi da niste u stanju brinuti se o odrasloj osobi? Udomite nekog punoljetnog tko je morao izaći iz doma i ako on to želi, pomažite mu, školujte ga... Bilo koga tko je sposoban donositi zrele i odgovorne vlastite odluke o svom životu.

VL
5S
505.scrtom
21:25 08.12.2018.

Nije mi jasno, biološki su sposobni pravit djecu ali zbog njihovih perverznih poremećaja i krive orjentacije neće ali bi djecu ipak udomili.Pa imaju pravo pravit djecu kao i svatko drugi,nitko im to ne brani ali neće.S obzirom da je takav stav neprirodan nebi trebali imati pravo na udomljavanje.

VL
Avatar Juki
Juki
21:34 08.12.2018.

Ovaj članak je protuustavan i večernji će biti prijavljen.

VL
PA
Pajkoslava2
23:08 08.12.2018.

Poštovani gospodine, Vi i Vaš partner niste obitelj!

VL
DU
Deleted user
23:00 08.12.2018.

Ja sam svoje sjeme graha " posadio" tj porazbacao po Trgu bana Jelačića, pa očekujem da će mi tamo izrasti grah..... ne znam gdje su ovi simpatični gejići sijali svoje sjeme, pšenicu, ali očito kao i ja, na pogrešnom mjestu.... pa su nam svi krivi što nema ploda, a zemlja leži neizorana...... a krasnih cura koliko voliš, da pomognu oko vrta......

VL
IB
ivan.buhac.92
22:24 08.12.2018.

Kako vas nije stid. Pored zdrave pameti jos i to trazite. Gdje su tu prava tog djeteta. Totalni bezobrazluk od sviju koji traze i od onih kohi odlucuju u necije ime. Da izvinite istospolni brakovi ,da je sve po voljii Bozjoj mogli bi imati djecu..

VL
AM
ante_maja
23:26 08.12.2018.

odite se lječit

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.