Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN SELANEC
Povratak na članak

Gay brak samo je pitanje vremena i u Hrvatskoj

Na državi je teret da dokaže zašto istospolni parovi ne mogu posvajati djecu, a bračni mogu

Komentari 200

DU
Deleted user
07:26 12.10.2017.

Zašto isto spolni "seksualni parovi" ne mogu a bračni mogu posvajati djecu? Vjerojatno zato što su djeca ajmo reći proizvod nekakvoga bračnog ili izvanbračnoga para tj. žene i muškarca koji imaju tu normalnu zdravo logičnu biološku i emocionalnu prednost.

VL
LA
lauda
07:19 12.10.2017.

...razlog je vrlo jednostavan: djeca žele imati mamu i tatu a ne mamu i mami ili tatu i tatu. Jel vam sad jasno. Ako nije raspišite referendum.

VL
FI
FidelkastroN
07:25 12.10.2017.

Evo ih opet ,hoće li proči i jedan jedini dan da Homo propaganda nam da malo mira .Šta se tiče naroda nikad nećete dobit prava za usvajanje dice ,niti prava na gay brakove ,referendumom to dobit nećete .To možete dobitt jedino minjanjem ustava i protivno želji ovoga naroda na prevaru .Gay = Sida ,Gonoreja,sifilis ,klamidija ,hepatitis ABC itd .Eto kome je to normalno neka izvoli .Nema šta masonerija sve neće napravit da progura svoje sotonske zakone ..A da pravo kažem nije me više ni brige ionako sve ide u PM pa neka nas dokrajče .

VL
Avatar southman
southman
07:23 12.10.2017.

Ako je Njemačka pod Merkel otišla u neku stvar sada bi i mi trebali slijediti isti put. Pa neće to ići baš tako !

VL
Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
07:27 12.10.2017.

Ustavni sudac Selanec je suprug saborske zastupnice Bojana Glavaševića

VL
Avatar Ledeni
Ledeni
07:14 12.10.2017.

Djeca se začinju spolnim činom MUŠKARCA I ŽENE, a ne dijeli ih država nikome. Posvajanje je nužno zlo, ali ih ne treba davati zdravim jedinkama koje mogu imati svoju djecu, ali ih nemaju jer ne žele pronaći osobu suprotnog spola za parenje.

VL
LA
lauda
07:29 12.10.2017.

Slutim da će pederi htjeti samo dečkiće a lezbe curice.

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
07:29 12.10.2017.

Brak je sjedinjenje žene i muškarca. Sve ostale kombinacije Zovite kako hoćete.

VL
AI
airforceone99
08:49 12.10.2017.

g. Selanec, obzirom da Vam je stručnost vrlo upitna sad ste jasno pokazali koji lobi vas je postavio u Ustavni sud, a odmah ste i dokazali totalnu nestručnost jer je u Hrvatskoj održan referendum po pitanju braka, a ako niste znali, a niste, vlast proizlazi iz naroda i biti će onako kako narod kaže, a narod je svoje rekao, pa dok ne organizirate novi referendum gay brak u Hrvatskoj neće postojati. a vezano za posvajanje djece, prava djece su najvažnija i djeca imaju apsolutno pravo da odrastaju i da ih odgaja prirodna zajednica majke i oca koji su jedini koji djecu i mogu napraviti.

VL
BI
bijelocrveni
07:50 12.10.2017.

Prekrasna nam je buducnost s ovakvima. "Za mene nije pitanje sto je embrij, nego je li embrij osoba, jer pravni poredak jamci prava osobama. Zidovi su u logore slani po "pravnom poretku" tadasnje njemacke. Meni nije vazno slovo na papiru nego je li embrij zivo bice ili ne. S ovakvima cemo imati nove holokauste.

VL
DU
Deleted user
07:41 12.10.2017.

Nepristojno je pitat, al ovaj je gay? Otkad se pojavio laprda samo o "gay pravima", mislim da je ovo već drugi, treći intervju tog tipa. Strašni prioriteti za Hrvatsku. Kad uvedemo gay brak postat ćemo nova Švicarska. Brav SDP, bravo "socijaldemokrati". Vrhunski izbor nakon Pipl Mast Trast As

VL
NE
Neonacionalist
07:47 12.10.2017.

To nije zdrava obiteljska zajednica , djeci trebaju mater i otac svatko sa svojom specifičnom ulogom u odrastanju , odgajanju i razvoju djece i to dobro znaju svi psiholozi osim možda onih koji su se prodali homoseksualnom lobiju , davatii djecu bez roditelja homoseksualnim parovima je dovođenje te nesretne djece koja su već u startu nesretnom sudbinom hendikepirana što su ih napustili biološki roditelji u novu traumatičnu situaciju i to je svojevrsni zločin prema toj djeci a sve da bi ovi mogli glumiti nekakvu obitelj koju ne mogu zasnovati biološkim putem i ostavriti tobožnju ravnopravnost . Glupava opravdanja koja se mogu čuti u smislu da će možda neki homoseksualni parovi biti bolji roditelji od bioloških su smiješna jer homoseksualni parovi imaju u prosjeku jednake probleme kao i normalni parovi , dakle nije nikakvo jamstvo da će homoseksualci imati skladan brak i dati djetetu povoljno okruženje , uostalom sami homoseksualci su većinom vrlo promiskuitetni i većina ih zapravo ne želi niti brak niti djecu a ta jedna manjina među njima koja naginje k tome i koje se zapanjujuće izrazito gura u medijima neznam ni sam iz kojih razloga i koja točno agenda stoji iza toga , mislim mogu pretpostavljat ali ne želim se ipak upuštati u tzv. teorije zavjera . Općenito moj stav je da homoseksualci ne smiju imati pravo na brak niti posvajanje djece , imaju sasvim dovoljan zakon o partnerstvu .

VL
AL
alphazulu99
07:20 12.10.2017.

Ne treba stati na istospolnim brakovima, treba ici u daljnja dostignuca. Na primjer ozakoniti odnosno dopustiti zoofiliju i ostale slobode.

VL
IL
ilijan
07:17 12.10.2017.

To treba zakonom zabraniti a tko to želi na lječenje ga poslati.

VL
PL
@ploto@
08:14 12.10.2017.

Homoseksualizam je do 1973g. u SAD bio na popisu bolesti,a skinut je sa tog popisa isključivo radi interesa krupnog kapitala i interesa Rockfellera i Rothschilda ,obtelji kabalističkih sotonista i psihopata.

VL
BI
bitfojc
08:52 12.10.2017.

ovaj je prvi dan izašao iz ormara!

VL
FI
FidelkastroN
07:40 12.10.2017.

Bilo bi mu bolje da razmišlja kako kriminalce ,uhljebe ,lihvare ,lopove strpat iza rešetaka nego da nam pere mozgove budalaštinama .Naravno bija je prvo na pranje mozga u SAD . Ispeka je znanje u kynsijevom institututu homo pedofilskih znanosti .MaMa bravo sudac za pozelit .Jadna nam država

VL
MA
Magnificus
08:39 12.10.2017.

levičarski ideolog ušao je ustavni sud da bi tamo širio levičarsku ideologiju i menjao hrvatsko društvo! strašno!!!

VL
Avatar Parousia
Parousia
08:03 12.10.2017.

Poslanica Rimljanima(1-26)"Stoga ih je Bog predao sramotnim strastima:njihove zene zamijenise naravno opcenje protunaravnim,a tako su i muskarci napustili naravno opcenje sa zenom i raspali se pohotom jedni za drugima te muskarci s muskarcima sramotno cine i sami na sebi primajuu zasluzenu placu svoga zastranjenja."

VL
TA
tarzan
07:53 12.10.2017.

E nećete bolesnici! Ja bi vama svima preporučio da se idete liječiti jer je pederluk vrlo opasna bolest.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.