Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet New Yorku

Gaf na Facebooku predsjednice: Promašili funkciju Hillary Clinton

kolinda
Foto: Facebook/Kolinda Grabar Kitarović
10.03.2015.
u 14:02

Grabar Kitarović je u sklopu radnog posjeta New Yorku sudjelovala na međunarodnoj konferenciji o ravnopravnosti spolova u organizaciji Zaklade Clinton

Na Facebook stranici predsjednice Kolinda Grabar Kitarović danas je osvanula fotografija s Hillary Clinton. U potpisu pod fotografijom navodi se kako se predsjednica slikala s američkom državnom tajnicom, a Hillary Clinton je tu dužnost prestala obnašati 2013. godine.

Podsjetimo, Grabar Kitarović je u sklopu radnog posjeta New Yorku sudjelovala na međunarodnoj konferenciji o ravnopravnosti spolova u organizaciji Zaklade Clinton, koja od 1995. godine, kada je Hillary Rodham Clinton pozvala međunarodnu zajednicu na poštivanje ravnopravnosti spolova, okuplja svjetske i društvene čelnike na raspravu o ravnopravnosti spolova.

 

>> Rame uz rame Kolinda i Hillary govorile o pravima žena

Komentara 45

MA
medjimurec_at
16:24 10.03.2015.

Prijedlog za novinare i drugove .:napisite clanak o tome sa kim se sastao bivsi predsjednik i spisak svih stranih drzavnika koji su posjetili HR odkad su kokosari na vlasti .. kratak clanak al ok.

EF
epic.flyer
14:21 10.03.2015.

Strašno...mislim da bi za to trebala podnijeti ostavku...Nevjerojatno,dajte malo pratite Milanovića,taj je čista greška u komunikaciji,uvijek nas nasmije..

DU
Deleted user
14:40 10.03.2015.

Ovo je vaš gaf.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije