Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojnik svjedočio
Povratak na članak

Gadafi se na zadnji sastanak sa sinom prošuljao kraj pobunjenika?

Pukovnik je na sastanak došao u običnoj zelenoj majici i hlačama, u crnom Hyundaiju sličnom onome koji voze taksisti, opisao je Ali.

Komentari 11

OB
-obrisani-
12:37 31.08.2011.

hapsi i vjesaj tog terorista-koji je kriv za smrt na tisuce libijca

VL
Avatar puky
puky
13:17 31.08.2011.

... eno ga sa antifašistom mesićem kod boljkovca ... pripremaju zajedničku obranu uz pomoć nobila ... strava ...

VL
AA
aabbcc
13:46 31.08.2011.

prošuljao kraj pobunjenika?. _____________________ Hahaa pobunjenici nisu mogli ni Gadafija prepoznati..

VL
Avatar babas
babas
15:40 31.08.2011.

Za smrt desetina tisuća Libijaca i rušenje kompletne infrastrukture nije odgovoran Gadafi već NATO pakt. Obama čini sve da oslobodi Libiju od Libijaca i libijske nafte. Nastavlja Bushev posao iz Iraka!

VL
TO
Toni50
16:15 31.08.2011.

Istinu o posljednjem sastanku medijima je ispričao Abdusalam Taher Ali, jedan od Khamisovih vojnika, gle njega kao on i istina stvarno zaista istina za koga ?

VL
TO
Toni50
16:22 31.08.2011.

Kako vidimo jeftine prikaze od reportera pobunjenici su par automobila sa grupicom \"pobunjenika ( specijalaca i legije stranaca te ostalih ilegalaca, koji su samo dojavljivači amerima gdje da bombaju sve ispred njih i tako se ide naprijed. ) Ta strategija i tehnika se je još u vjetnamu pokazala efikasna kada imaš tehniku i avijaciju koja nesmetano djeluje nemaš problema.. Rasturiš sve živo ispred i onda stalno naprijed po tome nacrtu osvajaš zauzimaš ... Netko če debelo zarditi tu u ratu mali če platiti to sve; mnogi glavom rukom nogom ili cijelom familijom. Pravednost poštenje ili tko je u pravu a tko ne nema da se postavlja jedino tko je sljedeći Sadam-Gadafi ?

VL
IR
irani
22:10 31.08.2011.

Pricice za djecicu koja su dobila po guzi, pa se sada hrabre izmisljanjem bajki ...

VL
BI
Bisera
01:49 01.09.2011.

ameri su to skuhali a i popapati čče sve ima svoj čas A,VITAR PUŠE.

VL
ZI
zimkor
02:35 01.09.2011.

Uskoro ce se omiljeni pukovnik dosuljati do samog pakla pa ce tamo da nastavi siriti islam.

VL
HA
Harpoon
20:33 01.09.2011.

Govorim u svoje ime i misilim da je puk. Gadaff negdje na pantovčaku u velelebnom stanu koji je Mesić kupio od prijatelja. Bilo bi zgodno da netko istraži staroga balegara kako je to stekao. Znam da su DORH i tužilašzvo jako zauzeti bivšim premijerom, ali morali bi malo vremena i volje posvetiti i g. Mesiću, ...

VL
HE
Heli
23:14 01.09.2011.

Ja sam ocekivao neki ozbiljan komentar ali sad vidim da od toga nema nista. Smijesne su tvrdnje da bi Gadafi mogao biti u Hrvatskoj. Hrvatska je izrucila svoje generale Hagu a da ne izruci Gadafija. Osim toga Gadafi je bez novca a takovog niko ne voli. Izdali su ga i oni od kojih je kupovao naporuznje. Rusi nisu mogli dici dva psta za njegov spas, tako su izgubili dobro trziste naoruznja ali i dobar prostor za svoje firme. Jedan diktator je otisao da drugi dolazi. Prvi je bio jasan i glasan, drugi ne zna sta da cini, jer ceka savjet Zapada. Jedino zna da mora biti cvrst prema svojim protivnicima koje ubija i pali kako bi zaveo strahovladu. Dakle, jedan diktator je otisao, Zapad ga nije vilo, drugi je dosao i Zapad ga voli. Kako ce biti narodu ostaje da vidimo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.