Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Gadafi: Na križu nije Isus nego njegov dvojnik

gadafi
Reuters
17.11.2009.
u 09:53

Djevojke su se javile, njih oko 200, držeći kako će biti na nekom prijmu, ali prvu večer im je Gadafi tumačio islam, darovao svoju "zelenu knjigu" i svaka je dobila po 60 eura.

RIM – U Libiji ne obvezujemo nikoga da postavi polumjesec na javnim mjestima. Tko to želi, može učiniti, ali nije obvezno. Bitno je ne uključivati religiju u državu - kazao je libijski čelnik Moamer Gadafi mladim talijanskim djevojkama koje je drugu večer zaredom pozvao u svoju rimsku rezidenciju, vilu u kojoj je u dvorištu podigao i svoj čuveni šator.

Prvu večer Gadafi je u svoje odaje pozvao 200 Talijanki od 18 do 35 godina i tumačio im kako je islam bolji od katoličke vjere, dodavši da na križ nije razapet Isus nego njegov dvojnik.
 
Jedna agencija je u ime Gadafija zatražila da se prijavi oko 500 djevojaka za susret s libijskim čelnikom. Nisu smjele biti odjevene u minisuknje ni imati dekolte. Djevojke su se javile, njih oko 200, držeći kako će biti na nekom prijmu, ali prvu večer im je Gadafi tumačio islam, darovao svoju "zelenu knjigu" i svaka je dobila po 60 eura.
 
Dok je prve večeri držao višesatni monolog, druge je večeri odgovarao na njihova pitanja. Odgovori su bili kratki, što je pravo čudo. A, i kada je govorio na zasjedanju FAO-a, na koje je došao u Rim i gdje se od 16. do 18. studenoga raspravlja o gladi u svijetu, bio je neobično kraći nego što smo od njega navikli, pa je predsjedavajući Silvio Berlusconi kazao kako će to biti zabilježeno u analima.
 
Gadafi je djevojkama druge večeri kazao kako je "religija put između Boga i čovjeka", te kako u državi ne treba nadvladati religija itd. No, pitanja Gadafiju nisu bila, dakako, iz oblasti religije.

Jedna djevojka, crnka u crnom kostimu i u cipelama s visokim potpeticama, pitala ga je da kaže nešto o zabavama koje premijer Berlusconi priređuje u svojoj vili Certosa na Sardiniji. Gadafi se nasmijao i stavio kažiprst na usta u znak "o tome treba šutjeti".
Bit će zanimljiva i treća, već najavljena, večer djevojaka s Gadafijem.

Ključne riječi

Komentara 26

JB
j.ban
18:46 20.11.2009.

Mesicc mu je pripremao teren! Kod kucce zatrazzio da se skinu krizzevi, a onda possao u Rim. Za njim dossao Gadafi. A onda Stipo possao u Sarajevo da naplatih svojih 2x30 sskuda. Kod kucce ostavio Izvor istine da se daljee ssiri nauk. obojica imaju za platiti u Lončarevoj njivi.

OB
-obrisani-
11:06 17.11.2009.

Penicilin, a di si ti, dugo te nije bilo. A mnogo penicilina je ocito potrebno ...

OB
-obrisani-
11:23 17.11.2009.

Zandaru VL-a razbicu ti nos!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije