Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Gabrijela Čaleta dobitnica "zelenog" Sony Ericssona

Protekla dva tjedna na našem internetskom portalu trajala je nagradna igra u kojoj ste mogli osvojiti upravo taj telefon. Stigao nam je uistinu velik broj vaših e-mailova na temu ekologije i očuvanja okoliša. Mnogi od vas pohvalili su inicijativu i izrazili želju za sudjelovanjem u ovakvim i sličnim projektima.

Komentari 1

RA
rackizel
07:31 07.10.2009.

Gospođa je lijepo složila priču. Čestitam. Prava političarka. No, što joj vrijedi \"primarna reciklaža\" kad i tako sav otpad odlazi na jednu hrpu. Citat:Uspoređujući broj prijeđenih koraka s istim putem koji bi se prošao automobilom, WalkMate korisnicima pomaže donijeti \"zeleniju\"\" odluku pokazujući im koliko su točno uštedjeli po pitanju emisije CO2. Kraj citata. Odlično. Sad još samo treba navesti ljude da u tvornice prenose teret pješačenjem. Vrte bicikl kako bi pokrenuli dinamo i dobivali struju za osvjetljavanje mračnih poslova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.