Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVRHA NSK

Gabrić: Milanoviću, srami se! Ovo je udar na čuvare hrvatske povijesti!

Milanović i Gabrić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
29.04.2014.
u 11:03

Porezna uprava trebala bi ovršiti Milanovića, Linića, Jovanovića... poručuje Gabrić

Nedavna ovrha NSK zbog neplaćenih doprinosa iz 2001. godine naišla je na oštre kritike Nacionalnog foruma, koji za ovrhu okrivljuju premijera Zorana Milanovića i poručuju: – Milanoviću, srami se! Ovo je udar na čuvare hrvatske povijesti!

– Panična potraga za novcem dovedena je do apsurda! Ne samo što ovršuje građane i poduzetnike, država je sad ovrhom napala samu sebe i to zbog duga koji je sama napravila! Kad se takve stvari događaju, nije čudno da se u javnoj komunikaciji Hrvatsku sve češće zove "apsurdistanom" – poručio je predsjednik Nacionalnog foruma Nikica Gabrić u priopćenju.

Dodaje kako je apsurdno da Milanović samo tjedan dana prije ovrhe ide u posjet Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, kao da se ništa ne događa ili nije upoznat s ovrhom.

– Ako ima časti, premijera sad treba biti sram! Nije NSK kriv što se našao u ovoj situaciji. Kriva je država – poručuje Gabrić, dodajući da bi Porezna uprava, ako nekoga treba ovršiti, trebala ovršiti Milanovića, Linića, Jovanovića...

>> Nikica Gabrić: Ova vlast nema pojma o ekonomskoj politici

Komentara 53

TR
tracy
11:11 29.04.2014.

100000 izubljenih radnih mjesta u 2 godine. Plus izgubljenih 200 000 obecanih radnih mjesta. Rezultati govore zbogom druze Milanovicu.

Avatar navijač
navijač
11:23 29.04.2014.

da ima karakrera već odavno bi dao ostavku .

KI
Kissinger
11:15 29.04.2014.

gabriću ponestalo ti love pa bi rado u POLITIČKE VODE.odi u nemčiju pa se raspitaj kak postupaju sa NEPLATIŠAMA POREZA.koji populist i magloprerađivač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije