Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Fuchsova točka na i - izolacija đaka više nije problem sustava

Djeca koja će zdrava u izolaciji imati online nastavu problem su roditelja koji ne pristaju na njihovo testiranje

Komentari 5

00
00a
14:56 12.02.2022.

Koji Spinovci,nigdje ne postoji preporuka za testiranje zdrave djece,škole nisu zdrastvene ustanove.Odbijte testiranje i skinite djeci maske.

VL
RB
Rastu Brojke
15:28 12.02.2022.

Molim autoricu da mi ni pod razno ne spominje cijepljenje djece. Ni pod kakvim uvjetima ili okolnostima, ni pod dobrovoljnim niti obveznim. Tu nema mogućnosti nikakve rasprave.

VL
DL
Dvanaest__legija
21:44 12.02.2022.

Pustite djecu da na miru, bez straha idu u školu! Za njih kovid predstavlja manju opasnost čak i od gripe, te im nikakvo testiranje nije potrebno! A cijepljenje djece koje se u članku spominje je potpuno perverzna ideja za koju netko treba sudski odgovarati!

VL
DU
Deleted user
08:06 13.02.2022.

Otkačite se vise od nase djece, natjerali ste ih da nose maske 2 god, a sad bi ih htjeli testirati prvo ponedjeljkom, pa onda svaki dan, i na kraju cijepiti. Ali to ne bu islo

VL
DU
Deleted user
08:11 13.02.2022.

A škola kao škola i profesori u njoj su u biti beskorisni, djecu nista ne nauce a kriteriji za ispit su visoki, vrlo cesto djeca dolaze iz škole a ne znaju nista, sa papirom u ruci da s njima roditelji trebaju raditi, pa onda im je bolje raditi i citati od doma, mozda nesto i nauce

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.