Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Fuchs: Odgađa se nastava na dva tjedna u 8 škola u Sisačko-moslavačkoj županiji

Početka drugog polugodišta u tim školama neće biti ni online, dobit će odgodu na najmanje dva tjedna, kaže ministar

Komentari 3

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
12:44 14.01.2021.

Djecu se može smjestiti i u veće montažne kućice, cijeli razred. Imamo dovoljno firmi koje su u stanju izraditi ntakve kućice u roku 10 do 15 dana, opremiti ih školskom opre mom i kasnije se to može uporaboiti za druge potrebe. Takve kućice treba naručiti i za osnovne druge poslove, poštu, općinu, mjesnu zajednicu, neće se baciti osim ako se kasnije ne daju u ruke štetočinjama. Treba razmišljati dugoročno i konačno riješiti mnoga pitanja sličnih nesreća u cijeloj državi. S Banijom/Banovinom jako se ružno griješilo, do te mjere da se upravljanje tim područjem u usporedbi s periodom prije 1990. čini kao teški nemar države.

VL
DU
Deleted user
22:23 14.01.2021.

ko.. fuks pa taj nezna da djeca isto prenose koronu, al saznat će kad bu odgovarao za umrle uz svoje kompiće i gazdu

VL
PV
prcko.vita
13:37 14.01.2021.

Ministre, što ako je vaša analiza i ovaj put loša i kriva? Što ako se brojke budu ponovno povećavale?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.