Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MORAMO BITI RACIONALNIJI'
Povratak na članak

Fuchs: Djeca se neće smrzavati u školama, ali mjere uštede se mogu raditi

Rast cijena pogađa proračune jedinica lokalne samouprave pod čijom se ingerencijom škole nalaze, smatra Fuchs

Komentari 19

ST
stefj
14:52 24.08.2022.

Hm, pa Ribić je već najavio novu rudnu ucjena djecom, tko kaže da će ista uopće ići u školu?... Mada, kako funkcionira politika i gospodarski smjer kod nas, ne bih se čudio da se pogasi pola privrede da bi uhljebi, pardon, javni djelatnici imali...

VL
DU
Deleted user
14:35 24.08.2022.

Zašto se naglašava da se djeca neće smrzavati u školama? Nitko pa niti djeca se ne bi smjela smrzavati u 21. stoljeću niti doma niti u školama. Koliko je narod do sada osim za svoju stvarnu potrošnju, dodatno izdvajao za razna poboljšanja, novitete, vjetroelektrane i tko zna što sve ne. Kako sada odjednom takva nestašica? Ako je nestašica struje onda je nema dovoljno, napravi se ograničenje trošenja za sve redom, a pošto cijena struje raste u nebo, struje ima. Ima dovoljno i benzina i nafte pošto nisam čitala da neka firma ne radi, da nekome auto doma do daljnjega miruje itd. Ali, cijena je otišla u nebo. To što je poneki siroti čovjek smanjio svoju vlastitu potrošnju, to je zanemarivo za potrošnju u državi. Meni je sve to čudno. Sada je suša pa još ajde, ali ovdje se govori o budućnosti.

VL
Avatar utunelu
utunelu
15:07 24.08.2022.

27 hidroelektrana ima Hrvatska imamo i svoju proizvodnju plina nismo se mi jucer rodili pa da ne znamo cinjenice kako oni to misle.

VL
SR
sršen
15:00 24.08.2022.

U Zagrebu se sve škole subotom i nedjeljom griju kao da je radni dan. Neka mi oproste kolege na ovoj insajderakoj informaciji, ali može pomoći.

VL
TA
Tarantula
14:30 24.08.2022.

Neka se djeca čeliče na hladnoći kao u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj! Napokon imamo njihov standard cijena a sada ćemo preuzeti i praksu očvršćivanja na hladnoći!

VL
Avatar utunelu
utunelu
14:43 24.08.2022.

Vi politicari bi trebali biti tj morali biti sve sto mi nismo...a vi to niste pa ne može jedan upravitelj ponavljati za drugima od vas se trazi ideja koja ce rijesti situacija a ne kao papagaji..Vas glavni cilje je unistenje svega i svacega i konstano radi nekakve drame situaciju sirotinju ratove i mrznju..za unistiti ne treba biti inteligentan to može svatko..

VL
IM
imamohrvatsku
14:44 24.08.2022.

Djecu treba lijepo poslati kući na online nastavu. Ionako neće moći u školu zbog korone i tako ćemo ubiti 2 muhe jednim udarcem. Ne vidim tu nekih problema.

VL
DU
Deleted user
14:34 24.08.2022.

Da, neće se smrzavati jer bude preporuka energetsko-korona stožera da se u školu obavezno dolazi s dvije veste i duplom maskom. A tko ima svijeću viška nek ju uzme, ministarstvo će refundirati trošak ukoliko cijela izgori.

VL
DO
Domagoj12
19:28 26.08.2022.

„U vremenima blagostanja svi smo se 'ležerno' ponašali..." Kojeg to blagostanja, bogovetimajke? Pa di ti to zivis? 😳

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.