Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renata Vinšek

Frizerka slavnih napala Škorinu suprugu: 'Imat ćemo Srpkinju za prvu damu'

Renata Vinšek s Lepom Brenom
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
31.10.2019.
u 17:26

- Iz konteksta su izvučene moje riječi koje ne predstavljaju moj stav niti moja razmišljanja te se ovim putem ispričavam srpskoj manjini u Hrvatskoj te odbijam biti dio političke utrke povodom predstojećih izbora - napisala je u kasnijem statusu

Renata Vinšek, frizerka brojnih poznatih hrvatskih političara i zvijeda, napala je suprugu Miroslava Škore na nacionalnoj osnovi pa se ispričala rekavši da su njezine riječi "izvučene iz konteksta", pišu 24 sata.

- Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi gospođo Kim sa srpskim crvenim krvnim zrncima, vjenčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svijetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imat ćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje - napisala je na Facebooku vlasnica zagrebačkog salona. Dodala je da bi se mogla odseliti u Ameriku, gdje je Kim Ann Škoro, supruga predsjedničkog kandidata Miroslava Škore, bila u vrijeme rata.

- Taj status je ukraden s mog privatnog profila, krivo je to preneseno skroz - rekla je Vinšek kratko za 24 sata, pa je ubrzo objavila novi status u kojem se ispričala.

- Iz konteksta su izvučene moje riječi koje ne predstavljaju moj stav niti moja razmišljanja te se ovim putem ispričavam srpskoj manjini u Hrvatskoj te odbijam biti dio političke utrke povodom predstojećih izbora - napisala je.

VIDEO Škoro o Veselici:

Ključne riječi

Komentara 111

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:40 31.10.2019.

bilo bi bolje i higijenskije za javni prostor da se držiš isključivo fena i viklera..... Nisam čuo ili čitao tvoje komentare kada je čista Srpkinja bila potpredsjednica vlade (Opanka)..... niti kada ti Pupy dijeli lekcije i uvjetuje proračun.... A ova s čijom se zajedničkom slikom dičiš je u srpskoj vojnoj odori 'pevala' dok su orgijali po Hrvatskoj. Baš si tuka.

DU
Deleted user
17:41 31.10.2019.

"Gospođa" bi trebala znati da smo imali već dvije prve dame srpkinje....

DU
Deleted user
18:33 31.10.2019.

Renata, renata, sad će te se odreći i ova Hrvatica sa fotografije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije