Naslovnica Vijesti Hrvatska

Friščić: HSS ostaje uz Vladu premijerke Jadranke Kosor

Friščić je demantirao je da se našao na ručku s Ivom Sanaderom i Milanom Bandićem 23. prosinca. Kazao je da je toga dana bio na rođendanskoj proslavi jednog haesesovca u restoranu Kamanjo, ali da se nisu vidjeli.
05. siječnja 2010. u 14:47 17 komentara 2 prikaza
jadranka kosor i josip friščić
Foto: Željko Hladika

- HSS ostaje uz Vladu premijerke Jadranke Kosor - izjavio je nakon sastanka Predsjedništva HSS-a predsjednik Josip Friščić te pohvalio brzinu kojom je HDZ riješio problem u kojem su se našli nakon istupa Ive Sanadera.

Demantirao je da se našao na ručku s Ivom Sanaderom i Milanom Bandićem 23. prosinca. Kazao je da je toga dana bio na rođendanskoj proslavi jednog haesesovca u restoranu Kamanjo te da su tamo čuli da u susjednoj prostoriji ručaju Sanader i predstavnici "jedne ugledne izdavačke kuće", ali da se nisu vidjeli.

- Tamo je bilo i kamera i fotoaparata i da smo ručali zajedno, netko bi nas zasigurno snimio - kazao je.

Što se tiče koalicijskog sporazuma, Friščić je rekao da se on mora mijenjati jer je rađen u potpuno drugačijim okolnostima. A na pitanje o kadrovskoj križaljci koja se najavljuje za proljeće, Friščić je rekao da je ministar turizma Damir Bajs siguran.

Na pitanje je li spreman, poput drugih koalicijskih partnera, pregovarati s oporbom o suradnji, šef HSS-a rekao je da nema namjeru sjediti na jednom stolcu i razmišljati o drugom.

- A koliko je ozbiljna najava suradnje s oporbom koju najavljuju pojedini članovi koalicije vidi se u tome što je, dok oni govore o tome, predsjednik SDP-a na skijanju - kazao je Friščić.

Božidara Pankretića, potpredsjednika Vlade iz redova HSS-a,  na konferenciji za novinare nije bilo.

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • gala:

    ivo sanader je zapravo napravio uslugu jadranki kosor. ona je preko noći postala hrvatska željezna lady

  • Mladen Miletić:

    Čuvajmo Kosor ma to je jedini spas za Hrvate za nas, a Sanader dotučen kao pas... Hrvati i demokracija... Premijer je mrtav živjela premijerka Haračica !

  • -obrisani-:

    JOZO MAFIOZO ! Koje li slučajnosti !