Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Friščić: HSS ostaje uz Vladu premijerke Jadranke Kosor

Friščić je demantirao je da se našao na ručku s Ivom Sanaderom i Milanom Bandićem 23. prosinca. Kazao je da je toga dana bio na rođendanskoj proslavi jednog haesesovca u restoranu Kamanjo, ali da se nisu vidjeli.

Komentari 17

OB
-obrisani-
14:56 05.01.2010.

JOZO MAFIOZO ! Koje li slučajnosti !

VL
GA
gala
22:49 05.01.2010.

ivo sanader je zapravo napravio uslugu jadranki kosor. ona je preko noći postala hrvatska željezna lady

VL
MM
Mladen Miletić
22:50 05.01.2010.

Čuvajmo Kosor ma to je jedini spas za Hrvate za nas, a Sanader dotučen kao pas... Hrvati i demokracija... Premijer je mrtav živjela premijerka Haračica !

VL
OB
-obrisani-
12:50 06.01.2010.

Bandić ne zna Engleski ? Pa Bandić će naučiti Engleski za 6 mjeseci.Mene zanima kako će Josipović naučiti voljeti Hrvatsku,kad mu to u ovih 19 godina nije uspjelo.

VL
OB
-obrisani-
18:10 06.01.2010.

Bandić je napisao da je već naučio engleski, dakle to je bezočno lagao, a naučit ga nikad neće moći.

VL
DA
davorac
21:13 06.01.2010.

nebudite smiješni nije se učilo njemački i engleski on je dobrovoljno išao učiti ruski pitajte ga

VL
Avatar condor
condor
15:48 05.01.2010.

Eto,sad smo doznali još jednu skrivačicu od Bandića. Znali smo da druguje sa Sanaderom, a sada je u igru s njim ušao i Friščić. Stvarno se zaigrao ko pravi predsjednik države.

VL
XY
xychhr200
16:30 05.01.2010.

Pa uz Kosoricu mu je - za sada - najsigurnije... inaće mu prijeti opasnost od Remetinca, ili Lepoglave... no, valjda će i na njega doći red...

VL
MA
manjihrvat
16:45 05.01.2010.

Friscicu radi se se Radic okrece u gobu gledajuci s neba kako izdajes nacionalne interese ove napace zemljle i stojis uz osobu koja se evidentno sveti hrvatima za genocid nadnjezinim narodom!!!

VL
Avatar Azriel
Azriel
21:05 05.01.2010.

Friščić je jedan visoko moralan čovjek, koji bi ostao uz Jacu da je i izgubila jučer. Friščić je jedan lijep i markantan muškarac, i svaka bi ga majka htjela za zeta, čak i u ovim godinama. Friščić je moralna vertikala ovog društva, nepokolebljiv, odlučan, pošten, nepotkupljiv i uopće mu nije stalo do fotelje. Friščić je dvije godine skupljao dokaze o malverzacijama u Podravci, i tek dok je imao sve papire, putem do MUP-a ih je izgubio, i slučajno ih je pronašao novinar jugoslavenskog lista. No Friščić je rođen pod sretnom zvijezdom, i to poštenje mu je donijelo praktički Podravku na dlanu. On je velikan hrvatske političke scene, skoro ko Šeks, samo eto jadan ne pije, pa je ovako blijed ko kuhana riba... Friščićje svakako zaslužio spomenik, kao jedan od velikana hrvatske političke scene. Epitaf na grobu mi bu trebao biti, Ništa za Hrvatsku, sve za mene! Živjeli braćo HSS-ovci, no vi ste debili broj jedan u ovoj državi!

VL
OB
-obrisani-
21:49 05.01.2010.

Bravo Azriel! :) i, Tko je od u EU novopridoslih zemalja istocne, srednje i juzne Europe platio ovako skupo (ZERP, Haag, more, kopno, 3.5 milijarde eura duga stedisama...) svoj ulazak poput nas? Vremeplov by Ptica - eksluzivno na stranciama VLciama VL ------> gledamo LIVE izaslanicu iz konjusarnice na Gornjem gradu, iz Sabora u kojem sjede zastupnici Engleske, Francuske, Svedske i Amerike: * 1102 godinu kad ulazimo i na KOJI NACIN ulazimo u osobnu uniju s Ugarima * 1526 godinu kad ulazimo u Habsbursku monarhiju i nase velebne banove tog vremena * 1918 godinu i te medu nama koji su stvorili \"zajednicu\" juznih Slavena iako su Srbi genetski svega 15% Slaveni. Kako je zavrsila ta zajednica to smo dozivjeli i neki od nas prezivjeli a kako je pocela ta zajednica zahvaljujuci ovakvima u nasem Saboru i oko njega potsjetimo se: - 5. prosinca 1918. godine nekoliko dana nakon stvaranja Kraljevine Jugoslavije, na nenaoružane hrvatske vojnike koji su na Trgu bana Jelacica u Zagrebu prosvjedovali protiv ujedinjenja, srpska je vojska s obližnjih krovova otvorila vatru iz teških strojnica, ubila 13 domobrana i mnogo ih ranila. SPOMEN ploca ubijenim i ranjenim HR domobranima 1918 na Trgu bana Jelacica u Zagrebu obiljezava ne samo taj najcrnji dan u HR povijesti (nakon kojeg sljedi 70 godina zlocina nad Hrvatima) vec i stoljeca koja su predhodila i ocito stoljeca koja su pred nama zahvaljujuci ljudima u Vladi i Saboru, ljudima ali ne i HRVATIMA !!

VL
OB
-obrisani-
07:57 06.01.2010.

Birdy je shqiptar Ptica uredništvu VL poznat godinama kao pekar, ledolomac i domobran Fikreta Avdića i Joce Krivolovca. ova usluga je besplatna!

VL
RA
Raj
08:19 06.01.2010.

Gospoda Kosor je prava zena hoce pravdu, i njoj svaka cast radi toga!!!!!! A shg_control, nismo se ni Mesicu smijali jer i on NEZNA engleski!!!!! Al je Gospodin Bandic sa Predsjednika idealan covjek!!!!! A ne onaj komunist Josipovic!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
11:37 06.01.2010.

..Jadranka je bila Sanaderova poslušnica i ruke su im svima u pekmezu do grla, a igrokaz ide dalje sa istim lošim glumcima..Jaca je vrlo dobro znala šta radi i čuvala se od tog drekmeza..... cica mica gotova prica. ajmo dalje...HDZ ZNA

VL
OB
-obrisani-
12:14 06.01.2010.

.Prijetvornu masku skinuo je Šeks, od šoka sam jednu trgnuo na eks. Ispod maske prozirne ... faca ista, do srži pokvarena, ali...blista. Spletkari, laže, sa sucima mulja, pod maskom, naravno...ista hulja. Zakone kroji... za svoju ekipu, da maznut mogu... bašbaš sve u hipu. Bajić budno nad njima bdije? optužbe odbacuje poput lukave lije. Pustio je Ivu ... da malo otplovi, umjesto da ga konačno...zauvijek ulovi. Surogat njegov, od nacije Jaca, cijenka se kao... da je kumica s placa. Sa sudbinama našim ona licitira, procenti frcaju...ludost briljira. A predsjednik naš sve mudro promatra, pa i nije nam loše...on lakonski smatra: prijevremeni izbori... još nisu rješenje, jer dovoljno rupa... ima naše remenje. U decenije dvije on nebo dosegnu, pijucne šampanjac i...ramenima slegnu. .

VL
MM
Mladen Miletić
12:28 06.01.2010.

Grijeh Sandera nije znao dobro odgajati naućiti svoje bližnje suradnike . Kada su oni se malo školoval malo kupovali diplome ( nije provjereno) moral etika poštenje to se nije učilo u KOMUNIZMU Tako i zakon nepozna pravičnost pravda nego zakonakon jačega !- na VLASTI !

VL
OB
-obrisani-
12:30 06.01.2010.

.....ajmo malo logiš.. puno ljudi je do veceras bilo protiv kosorice.. a sad vidim svuda je slave! ja vam kazem da je ovo DOGOVORENO da si priznamo tj prihvatimo konacno premijerku! a ona je isto sranje samo drugo pakovanje.. zajedno su krali..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.