Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hss
Povratak na članak

Friščić aktivirao mandat, Bajs ostaje bez saborske plaće

Budući da je nedavno operirao kuk, Friščić vjerojatno neće dugo biti u Saboru pa je za očekivati da će mandat predati predsjedniku stranke Branku Hrgu

Komentari 11

DU
Deleted user
11:20 19.09.2012.

Friščić može sjedit u invalidskim kolicima, a Hrg bi ga mogao koturat po Saboru. Tako bi lukavi prigorsko-podravski dvojac mogao ipak osvojit dva zastupnička mjesta za HSS.

VL
2M
2much4me
11:25 19.09.2012.

Koga vraga taj Friščić opet hoće? Pa HSS je doveo na nikad niže grane. Gori utjecaj je imao nego ubojstvo S. Radića u onoj ljudožderskoj skupštini... Baš svašta!

VL
ST
stevica
12:31 19.09.2012.

Povratak jos jednog lopova,koji je drzao svijecu,dok su hdz-OVCE pasle sve sto im je pod ruku doslo.Citam u jutarnjem listu,pa toliko dokaza za kaljemtu,da je ucestvovao u pljacki,a on slobodan i jos ktomu uz spijuncinu sjedi i stalno prica da nije imao pojma ni o kakvim crnim fondovima.I njemu ce izletjeti slucajno kao hebrangu-lazovu ,,MI SMO KRALI ZBOG CRVENIH,,.

VL
YO
yocko
14:53 19.09.2012.

E sad bu Frišo dao pravom čovjeku da uđe u sabor,taj što je god stekao u životu sve je išlo na lopovski način,a još je sa HDZom u kompi..

VL
DU
Deleted user
15:03 19.09.2012.

Ovime sam riješio sve obveze prema svojoj bivšoj stranci – rekao nam je Bajs i kazao da se već dugo želi baviti odvjetničkim poslom pa će sada imati vremena i za to. ------------------ šteta da ovako završava politička karijera Bajsa,, najboljeg ministra one vlade. Ovakva je sudbina svakog dobričine u takvim polustrankama (da seljačka u 21. st... e da je 10 mandata pa da su svi članovi stranke u saboru

VL
OB
-obrisani-
23:31 19.09.2012.

Kakva stranka takvi i zastupnici, a oni što glasuju za njih su jadnici. Vraća se stari mešetar.

VL
LY
Lythrum
06:42 20.09.2012.

werdwer blu-jadnici smo svi zbog takvih kao ti koji su glasali za ovu Čačić-Linić vlast koji ljude vodi na prosjački štap!!!

VL
YO
yocko
15:00 20.09.2012.

Lyhtrum-Hrg ti stvarno nemaš srama,a tko ja napravio ovo iz HR nego HSS sa HDZom ,da im se niste priklonili kao saveznici oni nabi mogli napraviti sirotinju od države,i još se buniš nešto,znam da bi ušao u sabor i da moraš nešto reć,onda se nemoj na takav nacin deklarirati..

VL
SU
suncobran
20:02 20.09.2012.

nemogu svatit da u ovom stolječu uz toliku informatičku opremu pojedinci su još uvijek nepismeni ili blesavi,tko je bio na vlasti do 2012 i u koaliciji sa HGZ-om ako nekom nije jasno otvori stranice izbori i pročitaj ako znaš čitati a ako je netko uništio sve za osam mjeseci vladavine ilisi lud ili želiš dokopati se bivše vladavine pod parolom ko je jamio jamio je a u stvari i u kop-križ- županiji jamite koliko stignete a šefica porezne prekriva

VL
LY
Lythrum
06:35 21.09.2012.

Ne vidim u čemu je problem da su mi komentari obrisani...napišem komentar, za 5 min ga nema, napišem drugi opet ga nema, napišem ponovo, opet ga nema...izgleda da je zabranjeno spominjanje SDP-a i HNS-a, svetog imena Čačić i Linić...ili je samo administrator seronja poput njegovog frenda sa nekoliko profila...

VL
YO
yocko
20:58 21.09.2012.

Hrg jako si kulturan zato ti brišu komentare,tako su te naučili dok si na faxs išao odnosno oko faxa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.