Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savez radikala

Petry i Strache pokrenuli, uz pivo, desnu internacionalu

Frauke Petry i Heinz-Christian Strache
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.06.2016.
u 07:30

Strache se sam nametnuo kao osoba koja želi ujediniti europske desne radikale

Čelnica Alternative za Njemačku (AfD) Frauke Petry i prvi čovjek Slobodarske stranke Austrije (FPÖ) Heinz-Christian Strache jučer su na najvišem njemačkom vrhu Zugspitze (2962 metra) udarili temelje desnoj internacionali.

Uz potoke piva, čelnici dvije radikalno desne stranke Petry i Strache razgovarali su o njemačkoj i austrijskoj politici, a središnja tema bili su migranti i izbjeglice. U temeljima obiju stranaka je antimigrantska politika. Ovaj susret samo je početak udruživanja radikalno desnih stranaka u Europi.

Strache se sam nametnuo kao osoba koja želi ujediniti europske desne radikale, a drugi korak učinit će već idućega tjedna kada u Beč stiže čelnica francuskih desničara Marine Le Pen

>> Rast ekstremne desnice: Radikali uzimaju danak

>> Radikal Hofer izgubio tek brojenjem glasova poštom

Komentara 3

DU
Deleted user
11:14 11.06.2016.

Samo naprijed ! Zakrenite vrat Soroševim plaćenicima, a migranti će onda već sami otići tamo odakle su došli ili negdje drugdje izvan Europe.

Avatar superhik74
superhik74
05:40 12.06.2016.

Treba se samo nadati da ce biti pametni i ne nasjesti na zamku koju im je postavio Soros. Europa se treba istrgnuti iz zagrljaja imperija kaosa jer to vodi neminovnoj propasti. Ukoliko se imperij kaosa prosiri preko svojih okupacijskih snaga na citavu Europu slijedi izumiranje i gradjanski ratovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije