Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split
Povratak na članak

Fratar priznao seksualne odnose s maloljetnicama i rekao da se kaje

Konačno se pojavio pred istražnim sucem i priznao djela. Rekao je da se kaje i moli Boga za oprost

Komentari 55

DE
deus ex machina
07:27 25.08.2011.

KOLIKO SE RAZABIRE on je tipično glasačko \"tijelo\" stranke na vlasti !

VL
Avatar babas
babas
07:25 25.08.2011.

Djeca od 16,17 godina se ševila za lovu sa starcem. Opasan zločinac!

VL
CO
crni oblak
08:08 25.08.2011.

Nije opasan zločinac,nego mučko đubre,pravi se pošten pa na takvom mjestu zavodi klinke,a u birtiju nemože da nebi susjedi rekli,eno ga u kafani pa mu neće na misu doć ostavit koju kunu.

VL
OB
-obrisani-
08:31 25.08.2011.

. ...Optužni prijedlog protiv fratra koji se seksao s maloljetnicama...........:-)) . ...ha ha ha ha ha ...bbbuuuaaahhhh...bbbuuuuaahhhh...ha ha ha ha ...

VL
Avatar delminium
delminium
08:38 25.08.2011.

Pedofilija Časnik HV-a curicama preko \'Fejsa\' slao svoje erotske fotografije?

VL
OB
-obrisani-
08:47 25.08.2011.

. ....Talijanska biskupska konferencija odlucila je iznijeti podatke u javnost da izbjegnu skandale . RIM - Talijanski katolicki biskupi pokrenuli su u posljednjih 10 godina stotinjak kanonskih procesa protiv svecenikâ optuženih za spolne prijestupe s maloljetnima . To je nana zasjedanju Talijanske biskupske konferencije iznio njezin glavni tajnik mons. Mariano Crociata. Prenoseci te podatke novinarima, mons. Crociata nije odgovorio koliko je tih postupaka završeno osudom i kakvom, odnosno u kojoj su fazi. .Katolicka crkva u Italiji broji oko 33.000 dijecezanskih svecenika, prosjecna dob im je oko 60 godina. . Statistika kaže da se postotak svecenika optuženih za pedofiliju krece oko 43,3 posto... .

VL
OB
-obrisani-
08:48 25.08.2011.

. ..di ste vjernici...???...........pedofilima je sve jedno sta ce biti na \"onom\" svjetu,vazno je da na ovom uzivaju, .i da imaju dovljno g... i p........,i novac......:-))

VL
ST
stranac
08:51 25.08.2011.

ja neznam sta je to cudno,pa i svecenici imaju pimpeka,,a

VL
Avatar delminium
delminium
09:02 25.08.2011.

Kamočedo gdje se ove laži mogu provjerit? Prema istraživanju CNNa, 34% svecenika u zadnjih 200 godina su bili pedofili

VL
Avatar delminium
delminium
09:06 25.08.2011.

Kamočedo Ajmo na gluposti koje pišeš pišeš o postotku čak 34 % ako se odnosi na SPC to je razum,ljivo. Daj link čedo da provjerimo ako ne nastavi sa lažima.

VL
OB
-obrisani-
09:09 25.08.2011.

. ..delirijum...ne vidim gore u clanku, da je spomenuta...SPC..!! . Americki su mediji otkrili da je velecasni Cedric Miller još 2003. godine priznao kako je imao seks u troje sa svojom suprugom i njenim ljubavnikom. Rekao je da im see u krevetu ponekad pridružila i ljubavnikova supruga. Pastor je to sve priznao pod prisegom, svjedoceci na sudu protiv tajnika crkve s kojim je pastorova supruga imala izvanbracnu vezu. Velecasni je priznao da je ponekad sudjelovao u seksualnim susretima svoje žene i ljubavnika koji su se odigravali u njegovom domu, te da je ponekad bila prisutna i tajnikova supruga. Otvoreno je rekao da su se orgije ponekad odvijale nedjeljom nakon mise te u vrijeme kada su trebali proucavati Bibliju. Parovi su se prestali nalaziti kada je nekoliko vjernica optužila crkvenog tajnika da ima odnose s pastorovom ženom. \"Taj je slucaj tada riješen i necemo dopustiti da nas odvrati od naše misije da spasimo što više brakova\", rekao je pastor Cedric Miller.(Fena)

VL
OB
-obrisani-
09:11 25.08.2011.

. ...usput...pravila komentiranja..zabranuju, stavljanje..link-a..... . .zelis, da budem baniran...:-)) . .Ovo mi je dodatni poticaj da više ne idem u crkvu. . Prvo župnik kaže da žene s lijepim nogama sjednu naprijed, pa onda na Badnjak da smo svi komunisti. . Njegovog naslijedniga sam vidjeo sam sa slamnatim šeširom i u kupacima kako šece plažom , a pritom mu dvogled na nosu. Onda je mojoj majci rekao da ne jede lignje jer nisu zdrave. .Biskupija ZADARSKA je izdala letak u kojoj kaže da svaka obitelj je dužna dati minimalno sto kuna kad se dolazi blagoloviti kuce (inace nema popa na sprovodu). . Na ispšovijedi me jedan svecenik pita ime oca, majke, prezime-ja sam ga upitao da li hoce još moj maticni broj!.. .

VL
Avatar delminium
delminium
09:11 25.08.2011.

Kamočedo Napisao si 34% odakle ti podatak od SPC-a ili Save Štrbca Po svim istraživanjima kojih se sjećam broj pedogfila među katoličkim svećenicima zanemariv je u usporedbi s okolinom u kojoj žive. Naravno da je pedofilija ne spojiva s dužnosću koju obavljaju i ako je jedan pedogfil previše je.

VL
KA
karambita
09:14 25.08.2011.

Crkve pune starih baba koje jedva cekaju da ih netko okine, a popovi vole piletinu...nisu ni oni ludi, znaju sta valja..hihihihi

VL
Avatar delminium
delminium
09:14 25.08.2011.

Kamočedo daj lažovčino pišeš laži o čak 34% iakjo sva poznata istraživanja ne idu tebi u korist. Tebe treba baniratr jer si četnik. A kioliko tebi smeta privremeni ban govori svakodnevno 5 brojeva uz tvoje četničko ime

VL
KA
karambita
09:15 25.08.2011.

Delminium, pusi qurac i ti i cetnici

VL
Avatar delminium
delminium
09:23 25.08.2011.

Kamočedo Bilo kako bilo iznosiš podatke koje smisli tvoja bolesna mašta tako je to kod vas SPC-ovaca. Lud narod kako bi rekao Rašković.

VL
OB
-obrisani-
09:36 25.08.2011.

. ..Dosao mladi decko u sjemenište izucavati zanat. I primjeti da svako malo pojedinci odlaze u podrum i vracaju se zadovoljni van. , .Ide i on i kada je ušao vidio je jednog buduceg svecenika kako ritmicki ugurava i izvlacii svoga visuljka u rupu na bacvi. I radoznalo upita \"što to radite?\" a onaj sto je uguravao mu veli: . vidi mi smo od krvi i mesa pa se moramo prazniti. A ovaj upita da li se i on moze pridruziti. . Ovaj mu odgovori: \"svakako mozes doci svaki dan osim srijede\". A buduci svecenik upita:\"zasto ne srijedom\". Ovaj sto je uguravao visulljka mu rece: \"zato jer si srijedom ti u bacvi\"

VL
OB
-obrisani-
10:28 25.08.2011.

. ...silovanja više stotina tisuca bespomocne djece je toliko gnjusan cin da mu i sam sotona može pozavidjeti!!!!I . bilo kako opravdanje i skrivanje takvih zvijeri iza zidina crkve je odobravanje takvog cina!!!! To nije kako vi kažete nešto pogrešnošno ili grijeh ,to je brutalno silovanje nemocne djece i na takve zvijeri netrba ,kako vi kažete djelovati da se promjene i poprave, takve zvjeri trba strpati u kavez ,izopciti iz društva ,progoniti kao što se progone zvijeri!!!!!I .takvi stavovi koje vi iznosite u ime crkve navode me da ozbiljno razmislim da istupim iz katolicke crkve,jer neželim bti u takvom društvu!!!!!!

VL
OR
orisis
14:15 26.08.2011.

tri Ochenasha i dest Zdravomarija za oprost....

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.