Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik Vlade demokratskog jedinstva

Franjo Gregurić: Na moju molbu, Gorbačov je spriječio masovne zračne napade na našu zemlju

30.05.2021.
u 14:49

Prva koalicijska vlada nastala je iz nužnosti, pritisnuta opasnostima pobune u Hrvatskoj i nerazumijevanjem međunarodne zajednice za događaje u Hrvatskoj. Imala je podršku svih političkih snaga u zemlji

Komentara 45

NI
NikoCro
15:43 30.05.2021.

Eh ovi komentatori ocito nemaju pojma sto se tada desavalo, sve do priznanja '92, nije se znalo niti moglo znati da li ce biti Hrvatske drzave, pa i poslije, imali smo na svojoj strani samo Austriju i Njemacku koje poradi povjesti nisu bas mogle djelovati punom snagom, a svi smo vjerovali da ce nam odmah pomoci USA i tu smo "popusili", okrenuli su nam ledja i otisli bakcati se sa Sadamom Huseinom, svejedno tada je bilo jedinstvo i lijevih i desnih, jer da toga nije bilo nebi zasigurno bilo niti Hrvatske, a sto se desilo sada u miru gdje i lijevi i desni samo rade jedni protiv drugih, gdje se misljenje jednih odmah docekuju na nož, Boze pomozi nam i ujedini nas ponovo, pa zasto mora biti rat ili nekakova nesreca vecih razmjera da bi nas ujedinilo

VJ
vjekoslavkatalina
16:29 30.05.2021.

Jedini premijer ili visoki duznosnik koji se nasao u epicentru sukoba 3.9.1991 u Petrinji...kada je izravno sa zlocincem Tarbukom pregovarao o prekidu vatre a jednom branitelju petrinje darovao kalasnjikov jednog svog tjelohranitelja..kakav god bio ali usred granatiranja nije pobjegao u najdublje skloniste nego bio kod branitelja..

ZA
zagabria5
16:48 30.05.2021.

Ma svi su oni baš jednim pozivom spasili Hrvatsku. mo'š mislit. Poštovani gospodine Hrvatsku je spasio Htrvatski vojnik. Nikakvi napadi poludotrajalih MIG-ova nenamijenjenih bombardiranju ne bi preokrenuli tok događaja, samo bi nas više razbjesnili. Ovo govorim ako sudionik događanja uživo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije