Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD

Franjevci uhićeni nakon što su nagovarali žene da odustanu od pobačaja

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
04.01.2019.
u 12:56

Dijelili ruže ženama u klinici za pobačaje, a svaka ruža nosila je poruku: „Novi život, koliko god je sićušan, donosi obećanje neponovljive radosti“

Četvorica franjevaca uhićeni su ovih dana u New Jerseyu nakon što su dijelili ruže ženama u klinici za pobačaje, prenosi uCatholic. Naime, tim su pothvatom ohrabrivali žene da odustanu od pobačaja, a svaka ruža nosila je poruku: „Novi život, koliko god je sićušan, donosi obećanje neponovljive radosti“.

Kada je policija stigla na mjesto događaja, četvorica aktivista su se tiho molila sjedeći na podu. Policajcima su poručili:

-Ne možemo otići. Nevinoj nerođenoj djeci se sprema smrt i mi smo odlučili ostati uz njih. Jedan od franjevaca također je bio uhićen i prošle godine, kada je sudjelovao u sličnom mirnom prosvjedu ispred jedne klinike za pobačaje u Washingtonu.

Ključne riječi

Komentara 11

IL
ilijan
13:49 04.01.2019.

Interesantno je nešto. Židovi su najveći zagovornici liberalima ali u Izraelu ne dopuštaju liberalizam. Zaključite sami!

ZA
Zapadnjak
13:33 04.01.2019.

Antifa upadne na miran prosvjed s baseball palicama i nikom nista, jos ih msm brane, kazu opravdana reakcija... S druge strane, covjek pokloni ruzu i krimos, mozda jos ovim likovima nadu neki zlocin iz metoo repertoara, to bi se bas uklopilo u danasnju ameriku...

RM
ruzica_mario
14:34 04.01.2019.

trebali su se maskirat u arape..onda ih nebi dirali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije