Ocjenjivali sadržaj
Povratak na članak

Francuzi, Slovenci i Finci recenzirali tri nova predmeta, evo što su poručili

Zeleno svjetlo za francuski, matematiku i tehnički - recenzenti poručili da su moderni i logični.

Komentari 23

NO
nogogaz
18:09 30.01.2018.

dok maja ljeći svoje neznanje i komplekse na slovencima, oni napreduju... na balkanu niš novo...

VL
ŽO
žoržet
15:07 30.01.2018.

a tko će recenzirati biologiju - judith reisman možda? povijest bi u tom slučaju svakako trebao hassanbegović, makar i uz pomoć onog pravaša iz predzadnjeg saziva parlamenta koji je zamalo završio u bruxellesu... i pritom da im j.jurčević bude 'siva eminencija!

VL
SD
sdpesticid
00:28 31.01.2018.

u oš i srednjoj bih objedinio građanski odgoj i vjeronauk pod jednim nazivom: ''kako prepoznati lopova'' ! naravno, fundament obrazovanja moraju biti prirodne znanosti, bezuslovno. možda bi prvo navedeno stavio i u rang s potonjim.., hmm..

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
11:46 30.01.2018.

Hvala bogu i zlovencima na Piranskom i Savudrijskoj vali, sad nas više ne maltretiraju domaći domovinomrsci s primjerima " evo u susjednoj sloveniji " .. a i slovenija se dobro potrudila da i nemaju razloga !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.