Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOP ILEGALCIMA

Francuzi: Europa mora opet uvesti graničare!

imi
VL
Autor
Hrvoje Dečak
12.08.2010.
u 08:00

Dnevnik Nice-Maten prenosi riječi Xaviera Bertranda da je "neophodna bolja uređenost na europskoj razini i da se moraju ponovno uvesti obalna straža i graničari", prenosi AP.

Šef stranke francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja izjavio je da Europa mora ponovno uvesti graničare koji bi se borili protiv ilegalne imigracije. Dnevnik Nice-Maten prenosi riječi Xaviera Bertranda da je "neophodna bolja uređenost na europskoj razini i da se moraju ponovno uvesti obalna straža i graničari", prenosi AP. U intervjuu objavljenom u srijedu, Bertrand ne precizira kako ili gdje bi europske zemlje morale pojačati graničnu zaštitu. Granične kontrole ograničene su unutar Schengenske zone i 25 zemalja koje je čine.
Ključne riječi

Komentara 10

MM
Mladen Miletić
09:49 12.08.2010.

Francuzi: Europa mora opet uvesti graničare, jel mi u EU nemožemo nimalo u naprijed promisliti nego danas bi ovo sutra bi nešto novo ...

OB
-obrisani-
10:06 12.08.2010.

Bezvrijedna retorika, unutar-politička prepucavanja. PS. nije N-Maten, N-Matin.

TU
Tupislav
01:21 14.08.2010.

Granica .. Hoće li biti ispred nas ili iza nas \'|•!•|\'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije