Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otimaju se za njegov kruh
Povratak na članak

Francuz prije četiri godine doselio u Hrvatsku i radi svoj posao iz snova

Pekara 'Zrno ljubavi' popularna je među Kaštelanima, a za sve je 'kriv' pedesetogodišnji Francuz Bruno Alloro

Komentari 8

DU
Deleted user
19:57 28.08.2018.

Jesenti milu bigulicu, preporučio bih monsieuru Bruni Allorou da si za poslovnog partnera uzme Glavašević Bokija. "Uvaženi" gospo'n Boki upravo se riješio teših i odgovornih dužnosti i obveza u SDP-u i sad je slobodan kao ptica na grani i šire.. Bila bi neprocjenjiva šteta da njegove briljantne poslovne sposobnosti, koje u onom tužnom i jadnom SDP-u nije znao cijeniti nitko, ne budu iskorištene na optimalan način. Gospo'n Boki je spreman zasukati rukave i mijesiti tijesto za kruh od mraka do jutra, a uz takav radni entuzijazam poslobni uspjeh ne može izostati. Mašala.

VL
SA
samoborka
19:54 28.08.2018.

Kamo su nestali povratni glagoli u hrvatakom jeziku? Covjek SE doselio! Drugo, na hrvatskom se kaze pekarnica,i to je jedino knjizevno i ispravno!

VL
PR
prajdali100
20:49 28.08.2018.

Svaka čast.

VL
BM
bmrdalj
19:12 28.08.2018.

Brunoooo dodji u Zagreeb pleasee!!

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
22:08 28.08.2018.

I tako dođe jedan sposoban iz bijelog svijeta a stotine nesposobnih i onemogućenih od istih odlaze u bijeli svijet. Kataklizma poduzetnika nakon 1945 polako se popravlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.