Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMMANUEL MACRON

Francuska zatvara vrtiće, škole i fakultete kako bi usporili širenje koronavirusa

Emmanuel Macron
Foto: Emmanuel Macron
1/3
12.03.2020.
u 23:16

Francuske vlasti objavile su kako su zabilježile 600 novih slučajeva i 13 umrlih od koronavirusa u samo 24 sata, čime je totalni broj oboljelih porastao na 2876 osoba dok je 61 osoba umrla.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron objavio je kako zatvaraju škole, sveučilišta i vrtiće kako bi usporili širenje koronavirusa. 

- Na početku smo ove epidemije koja se svugdje u Europi ubrzava i intenzivira se - upozorio je Macron tijekom televizijskom obraćanja naciji. 

 

Francuske vlasti objavile su kako su zabilježile 600 novih slučajeva i 13 umrlih od koronavirusa u samo 24 sata, čime je totalni broj oboljelih porastao na 2876 osoba dok je 61 osoba umrla. 

- Virus nema putovnicu. Moramo ujediniti naše snage - kazao je Macron u obraćanju javnosti i naveo kako je ovo najveća zdravstvena kriza kojoj svjedoči Francuska. 

Macron je pozvao građane starije od 70 godina da ostanu kod kuće čim više mogu, te je pozvao poslodavce da potaknu svoje radnike da rade od doma, prenosi DPA. 

Tema: Koronavirus

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije