Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba protiv kemikalija
Povratak na članak

Francuska zabranila pesticide koji ubijaju pčele

Odluku francuskih vlasti pozdravljaju pčelari i aktivisti za zaštitu okoliša, ali joj se protive uzgajivači žitarica i šećerne repe koji tvrde da nemaju učinkovitu alternativu za zaštitu svojih usjeva od nametnika.

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
13:55 31.08.2018.

pa nema dokaza dovoljno čvrstih ni za što na ovom svijetu! tek kad stignu odašiljači za 5G mrežu, vidjeti ćete kud smo došli. a to stiže, već ej tu, blizu. frekvencija koja doslovce ubija mozak. a odašiljača će biti potrebno jako puno, jer im je domet relativno mali. a svi hoće mobitele, smartphone.. nego, velite, pčele... pa jesu li današnje pčele zbilja tolki oprašivači, jer ih danas ima tisuće puta nego npr. prije 100 godina, i postale su domaće životinje, a pčelari u biti jesu farmeri..? jer znate da su pčelari najveći kupci šećera? i kakva je sad razlika između stočara koji hrani 5 krava smjesom i silažom, i ovog pčelara koji ima 50 košnica, a troši skoro tonu i pol šećera za med, kojeg onda prodaje po 50-60 kuna..? ima li je uopće? maknite pesticide i herbicide iz poljoprivrede, i biti ćete gladni. a znate, i od gladi se umire, polako, teško... svi budete izgledali ko makenenke, 175 cm i 42 kile...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.