Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski zakon
Povratak na članak

Softver će kažnjavati tvrtke koje manje plaćaju rad žena

U prosjeku muškarci u Francuskoj primaju devet posto veću plaću nego žene za isti posao koji obavljaju na svojim radnim mjestima

Komentari 1

DU
Deleted user
10:49 09.03.2018.

Što je sa razlikom plaća između radišnih i ljenih? Pametnih i glupih? Sposobnih i nesposobnih? Kako razlikovat zašto je nekome plaća manja ili veća? Da li zbog spolne diskriminacije ili jednostavno zbog produktivnosti. Izjednačavanje svih plaća za isto radno mjesto dovodi do toga da se ljudi prestanu trudit jer nema smisla radit bolje i više za istu plaću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.