Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasna poruka
Povratak na članak

Francuska ne želi plaćati za populističku Europu

Francuska "nije spremna plaćati" za europske zemlje koje ne poštuju "temeljna načela" Unije

Komentari 14

SV
stjepan v.
00:33 30.08.2018.

jos jedan Sorosov agent. uvesti afrikance I fundamentaliste u Evropu sve uz financiranje Sorosa.

VL
I1
ing-12345
07:07 30.08.2018.

Strukturni fondovi su nadoknada ekonomski slabijim članicama EU za otvaranje granica i bescarinski uvoz iz bogatih članica EU. To nema nikakve veze sa politikom. Prestanak plaćanja znači propast EU.

VL
ST
stefj
00:38 30.08.2018.

Je Francuzima malo ponestalo tuđeg novca, moraju kresati socijalu, pa su im sada drugi krivi... A EU je napravljen, između ostalog, da proširi poslovanje Francuskih (i naročito Njemačkih) kompanija na puno veće tržište... Francuzi su sami krivi što ekstra novac od širenja i rasta nisu ulagali u razvoj, nego u kupovinu interesnih skupina i proširenje socijalnih prava. "Malo" su pretjerali u svemu tome, nije im niti povećanje poreza i dodatno oporezivanje bogatih pomoglo... Samo su postigli to da se u Francuskoj bilo što teško proizvodi, teško se postiže konkurentna cijena proizvoda, a i to da su većina bogatih napustili zemlju... Da sad ne ispadne krivo, jaka je Francuska i dalje, i dalje imaju bivše kolonije koje obilato koriste, imaju jaku industriju, no sve to nije dovoljno da se nahrane potrebiti koje su sami stvorili. Došlo je do standardnog problema sa socijalom koji se uvijek pojavi - ponestaje tuđeg novca za trošenje...

VL
DU
Deleted user
07:14 30.08.2018.

Opet Francusko zlo dominira i dijeli lekcije drugima, englesko masonska sotonska škola zla i nereda. Tko će nego zlo o pravdi i pravici, uvijek isti ovisno o temi Francuzi, Englezi, SAD, Talijani, Srbi....kao da su cijepljeni dominacijom nad drugima i smatraju to svojom dužnošću. Nadam se Poljska i Mađarska ne će popustiti Francuskim "sveznalicama".

VL
AA
AAAAAA
08:28 30.08.2018.

jel to ministar u vladi "premijera" koji trpi posljedice pedofilskog zlostavljanj 1. "dame" Francuske kad mu je bilo 14, a njoj 30 i nešto godina? Ni zdrav dio EU nije spreman trpiti psihički poremećenog francuskog premijera (ili predsjednika, kaj li je već), pa ga ipak trpimo! Francuzi moja sučut! Ali u Francuskoj su Francuzi i tak manjina kaj se vidi svaki dan na svakom mjestu, a najbolje u športu!

VL
BU
Bubalamala
07:26 30.08.2018.

Kažem ja da će Orban opet iz šimika u opanke, pogotovo ako naljuti još i Frau Merkel ! Malo se podhranio i nitko mu nije bio ravan. Hrvatska se treba odlučiti hoće li sa civiliziranom Evropom ili populistima bivšeg istočnog bloka !

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
06:21 30.08.2018.

Francuska ne želi plaćati za populističku Europu ali mora platiti odstetu za duševne boli i devastiranje balkanskih bajki jer su njeni nogometaši tako silovito i efikasno trpali u finalu nogometnog SP u Rusiji.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
05:53 30.08.2018.

Ako prestanete placati bice dobro. Opet ce biti Poljakinja I Madarica za pastetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.