Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVJETOVAO KOLIKO DALEKO

Fra Ante Bešlić: Najbolje što možete napravit' da bi se udali i oženili je odselit' od roditelja

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
03.02.2023.
u 13:57

Na susretu Hrvatskog Nadzemlja, fra Ante Bešlić bio je gost predavač i savjetovao mlade koliko bi se daleko trebali odseliti od roditelja. Njegova izjava nasmijala je okupljene.

Hrvatsko Nadzemlje, koje djeluje pri Uredu za pastoral mladih Split, objavilo je krajem siječnja na Facebooku izjavu fra Ante Bešlića koji je, kako navode, bio gost predavač na njihovom susretu. Isječak koji su podijelili prikazuje Bešlića koji mlade savjetuje što bi trebali napraviti kako bi se nakon fakulteta udali ili oženili. 

"Ono najbolje po završetku fakulteta što možete napravit' da bi se udali i oženili je odselit' od roditelja. Koliko daleko? Toliko daleko da mater ne može u kućnim papučama doći do tebe", kazao je, a potom je dvoranom odjeknuo smijeh. Video možete pogledati ovdje.

Inače, Hrvatsko Nadzemlje projekt je Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije koji su osmislili i pokrenuli sami mladi u ožujku 2010. godine Namijenjen je prvenstveno studentima i mladim radnicima, ali otvoren je i starijim srednjoškolcima te svima koji se osjećaju mladi. Kako je pojašnjeno na službenoj stranici, projekt želi biti reakcija na sve negativnosti u društvu.

"Nadzemlje je tako reakcija na ono što jednim imenom možemo nazvati hrvatskim podzemljem te nastoji mladima na kreativan način ponuditi nešto pozitivno, podsjetiti ih na ljepotu dobra, poštenja i pravde, potaknuti ih da živeći te vrijednosti u svom životu mijenjaju naše društvo, a sve u duhu tradicionalnih vrijednosti Katoličke Crkve", navode.

Komentara 3

LI
liliZG
16:12 04.02.2023.

što se smijete, čovjek ima potpuno pravo....za dobar brak je najvažnije da ti roditelji nisu blizu i ne petljaju se u vaš život... a kakav će on biti ovisi samo o vama.

DU
Deleted user
14:09 03.02.2023.

Danas je u trendu ne ženiti se i živjeti u izvanbračnoj zajednici.

Avatar borosch
borosch
16:13 03.02.2023.

jbt,pa ovo je van svake pameti. Uvukli su se lesinari u sve pore CRO zivota,jbt. Achmen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije