Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORIŠTENO VATRENO ORUŽJE

Fotografije s mjesta zločina kod Zrća: Na tlu još uvijek vidljive kapljice krvi

Novalja
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/11
25.08.2022.
u 14:12

Načelnik Kolana Šime Gligora istaknuo je kako ne smatra da će ovaj događaj naštetiti obiteljskom imidžu ostalih područja Općine

Na području Katarelca, kod plaže Zrće, jutros oko 6 sati je ubijen muškarac. On je, kako je potvrdila policija, preminuo na putu prema bolnici nakon teškog ranjavanja vatrenim oružjem.

Načelnik Policijske postaje Pag Željko Blaić naveo je da je osumnjičenik uhićen te kako se radi o državljaninu Srbije. Iako još uvijek nema službene potvrde, vjeruje se kako je ubijeni muškarac državljanin Crne Gore. 

VIDEO Potvrđeno kako je ubojstvo na Zrču počinjeno od strane srpskog državljanina

Sukob se dogodio ispred noćnog kluba Noa, a fotoreporteri Pixsella obišli su područje te zabilježili prve fotografije mjesta zločina. Naime, na tlu su i dalje vidljive kapljice krvi, a u blizini se ljudi kupaju u moru. 

Novalja
1/6

Načelnik Kolana Šime Gligora istaknuo je kako ne smatra da će ovaj događaj naštetiti obiteljskom imidžu ostalih područja Općine.  

- Upućen sam da oni vode visoke uvjete što se tiče sigurnosti. Nadzorne kamere imaju 24 sata, svoje zaštitare - rekao je govoreći o klubu Noa. 

VIDEO Detalji ubojstva kod Zrća: Državljanin Srbije pucao u Crnogorca, sukobili su se ispred noćnog kluba

Ključne riječi

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
14:23 25.08.2022.

posao naših novinara, ići na mjesto zločina i tražiti kapljice krvi i tko će ispričati o tome kako je svjedočio događaju

TA
Tarantula
15:29 25.08.2022.

Brzo je živio, brzo je umro, tako to ide, oni su današnji uzor mladima, sve preko noći okruženi guzicama i silikonima u skupim autima a džepova praznih!

DU
Deleted user
15:21 25.08.2022.

I ne samo krvi. Na pijesku su se vidjele i kapljice znoja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije