Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javite informacije policiji
Povratak na članak

Policija traži pomoć javnosti: Ovo je osoba povezana s ubojstvom u Slavonskom Brodu

Policija moli sve koji znaju nešto o njegovom kretanju ili boravku da ih obavijeste na broj 192

Komentari 11

DU
Deleted user
15:57 24.08.2017.

koja su to dvostruka..peterotrostuka itd. pravila mupa..ovdje obaljuju fotografiju..onom iz splita sta je ubio torcidasa..samo neki inicijali..trecem ovako..petom onako..valjda kako koja zupanija..itd.boze sacuvaj..posli ranka..ranko.

VL
NE
Neutralac
16:05 24.08.2017.

Kad se radi u kriminalcu Ivanu odmah na sva zvona... a Cede i Jovani koji haraju Dalmacijom ostaju anonimni ....

VL
BA
babaruza
19:02 24.08.2017.

Jucer 25 godisnjica rata u Hrvatskoj pokazuju na NJemackoj NTV gdje Slavenka Drakulic i jos njih kako hrvati slave pobjedu da smo najopasniji naci u svijetu dok su tukli po Zagrebu njeni Mirotvorci tako reci napada hrvate za odbranu i h.Predsjednicu optuzuje zasto ljubi h. zastavu .Dno dna gdje zivi ta lazljivica i siri mrznju po Evropi da se nismo smjeli braniti o pobjedu slaviti a sece po h.RTV.ko nam drzi medije g. plenki da nam vode lazi da smo ne rodoljubi nego opasni Fasisti ko joj daje da siri takve lazi uokolo. i moram se sramiti da se nismo smjeli braniti po toj novinarki,a NJemci su gledali sasvim drugu sliku o Vukovaru ,Dubrovniku,Zagrebu i Sarajevu jesu li to bili Hrvati G.Drakulic ko je tu opasan naci srami se ciji kruh si jela a sada seres uokolo.

VL
BA
babaruza
18:51 24.08.2017.

Ne pali zapad Ko nam je tuko Vukovar ili si Alchajma.Neprijatelji uvijek sjede u Susjetstvu Sudstvo i Istraga ne rade svoj posa.

VL
1L
1life
04:03 25.08.2017.

Da nije i ovaj Srbin

VL
Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
16:20 24.08.2017.

Meni vuče na Vakulu prognozera.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:23 24.08.2017.

Prestrasno u sto su se pretvorile zemlje na tim prostorima, vise kriminala nego na Bliskom istoku imaju. Hrvatska nikako nije smjela ulaziti u EU, docim smo mi usli sve se raspalo u komade. To je leglo teroristickih bandi, gangstera i mafije na planetarnom nivou, a bossovi su im svi na valsti u svim drzavama. Ne dao Bog da se to prosiri po Europi, ionako su ovi tamo divljaci po Baltiku i ostali stalno na ratnoj nozi, fali jos samo ova ekipa da ode sve u 3PM. Europu treba spasiti, ono zdravo tkivo sto je ostalo u zapadnoj Europi, a ovdje ce se pokotiti teski fasizam u skorije vrijeme, vec su poceli ceprkati po 2.sv.rat i odmotavati povijest, gradjani moraju dobro otvoriti oci i paziti sto im HDZ-evci i Kolinda spremaju.

VL
HH
hrvoje.horvatinic
16:00 24.08.2017.

Opet Hrvati rade nerede po Hrvatskoj? Gdje s Hrvatima? Velite, šačica azilanata su problem?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.