Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Fotografija otkriva! Sanader nije ručao sa sutkinjom Smiljanić, samo su bili u istom restoranu?

Naslovnica 6.7.
Foto: VL
06.07.2016.
u 00:00

Večernji list je sinoć dobio fotografiju koju je snimio netko iz Sanaderova društva, a na kojoj se iza njega u natkrivenom dijelu konobe, za stolom uz more može prepoznati sutkinja Smiljanić u društvu žene

USKOK je danas tražio izuzeće sutkinje Jasne Smiljanić u predmetu Planinska protiv Ive Sanadera.

Povod su medijski napisi o njezinim kontaktima s odvjetnikom Goranom Suićem, osobom od Sanaderova povjerenja (i bivšim braniteljem), i to 26. svibnja u Novom Vinodolskom i 10. lipnja u Zagrebu. USKOK obrazlaže kako sutkinja te kontakte nije decidirano opovrgnula pa se stoga u javnosti može stvoriti “objektivno opravdana bojazan“ da više ne bi bila nepristrana u postupanju u predmetu Planinska.

Večernji list je sinoć dobio fotografiju koju je snimio netko iz Sanaderova društva, a na kojoj se iza njega u natkrivenom dijelu konobe, za stolom uz more može prepoznati sutkinja Smiljanić u društvu žene. Sanader joj nije u vidokrugu, udaljeni su i okrenuti gotovo pa leđima.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje!

U Večernjem pročitajte i ove teme:

>>Pobuna u HNS-u: Milanović previše popušta Beljaku

>>Sindičić: Đurekovića su ubili Branko Bijelić i Luka Sekula

U Ljetnoj panorami čitajte:

>>Veliki vodič za ljetne fešte od Savudrije do Prevlake

>>Juno će riješiti misterij pjege na Jupiteru

>>Turban hit ljeta, Hrvatice ga nose i na plaži

Foto: VLm

Komentara 25

Avatar Idler 3
Idler 3
20:17 05.07.2016.

Jena stvar mi je fascinantna - eSDePej je kakti jena od dvije vodeće stranke, a nemreju skupit ministre za Vladu neg im ih daju HNS il po novom HSS ??? Dečki dragi projdite se politike.

MU
Mukowsky
20:37 05.07.2016.

Vidio sam da Bujanec i Stazić mokre u istom WC-u! Mislim da Stazića treba isključiti iz SDP-a!!!

DI
Diosiario
21:04 05.07.2016.

Svi "dokazi" protiv Sanadera izgledaju ovako. Protiv čovjeka je pokrenuta neviđena medijska hajka i u atmosferi linča protiv njega je podignuto 6 optužnica a da hrvatska javnost nije vidjela niti jedan jedini dokaz protiv Sanadera. Meni se taj Sanader politički zamjerio, i to baš zato jer je korumpirao medije, posebno EPH, ali za to ga se ne progoni jer bi se onda moralo progoniti i Ninoslava Pavića pa sve do Jelene Lovrić koja je pred izbore 2007. godine u Jutarnjem objavila tekst pod naslovom "Zašto ću glasati za HDZ, hvaleći Sanadera da je uklonio spomenike Francetiću i Budaku itd. Dakle, oni su svi bili plaćeni da o njemu pišu pozitivno, ali o tome nema istrage. A u ovih 6 predmeta, od kojih su neki s onu stranu pameti kao onaj predmet HEP-Aluminij-TLM, nigdje niti jednog jedinog dokaza, nigdje suvisle indicije, ničega nema. Da je to toliki lopov već bi mu nešto našli. Prema toma ta magla koja je dignuta oko njega stovrena je zato da zaštiti prave lopove, na koje se ne smije upirati prstom, jer su oni sve pokrali, oni drže vlst, oni odlučuju o životu i smrti, oni odlučuju na koga će se pokrenuti medijska hajka, protiv koga će DORH dignuti optužnicu itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije