Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u noćašnjoj oluji

FOTO Udar groma zapalio kuću u Slatinama: Izgorjela su dva prozora i vrata, zidovi su crni

Foto: DVD Slatine/Facebook
1/4
29.11.2023.
u 09:05

Vatrogasci su kazali da je požar najvjerojatnije nastao zbog udara groma koji je zapalio razvodnu ploču iz koje se požar proširio

Noćas je u Slatinama došlo do požara koji su ugasili vatrogasci DVD Slatina. Dojavu su zaprimili malo prije 3 sata u noći te su odmah izašli na teren s dva vozila i šest vatrogasaca.

Požar je za 24sata potvrdila i PU splitsko-dalmatinska, navodeći da se u kući nitko nije nalazio u vrijeme požara. Vatrogasci su kazali da je požar najvjerojatnije nastao zbog udara groma koji je zapalio razvodnu ploču iz koje se požar proširio.

Izgorjeli su električno mjerilo i razvodna kutija, a zidovi su pocrnjeli. Požar se proširio na unutrašnju stranu vikend kuće te zahvatio dva prozora i vrata, kao i sve zidove.

VIDEO Luda potjera u Americi: Dječak ukrao viljuškara, oštetio desetak vozila dok ga je policija hvatala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije