Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIĆE U ŠPANJOLSKOJ

FOTO Policija upala u skladište i otkrila nevjerojatnu zbirku: Ovo vrijedi gotovo 30 milijuna eura!

Foto: La Guardia Civil
1/4
11.04.2022.
u 08:18

Među ostalim, pronađeni su gepardi, leopardi, lavovi, risovi, snježni leopardi i krokodili te životinje koje su izumrle u divljini, poput afričkog sabljorogog oriksa i gotovo izumrlog bengalskog tigra

Španjolska policija otkrila je privatnu zbirku od 1090 prepariranih životinja, uključujući slonove, nosoroge i polarne medvjede, u golemom skladištu u blizini Valencije.

To je najveća privatna zbirka te vrste ikada otkrivena u Španjolskoj, objavila je Civilna garda na svojoj internetskoj stranici u nedjelju. Ukupno 405 životinja pripada među zaštićene vrste, dodala je.

Životinje su pronađene u prostoru od 50.000 četvornih metara, otprilike dvostruko većem od površine velike trgovine namještajem ili sedam nogometnih igrališta. Tamo su izložene kao u muzeju.

1/4

Među ostalim, pronađeni su gepardi, leopardi, lavovi, risovi, snježni leopardi i krokodili te životinje koje su izumrle u divljini, poput afričkog sabljorogog oriksa i gotovo izumrlog bengalskog tigra.

Zašto je ova golema zbirka, koja uključuje i 198 slonovih kljova, ​​tek sada otkrivena u gradiću Bétera, dvadesetak kilometara sjeverozapadno od Valencije, nije poznato. Policija također nije dala podatke o vlasniku zbirke koji je pod istragom zbog krijumčarenja i kršenja zakona o zaštiti ugroženih vrsta. Sada se istražuje odakle su životinje došle.

Vlasnik, poznati poduzetnik iz Valencije, rekao je da je većinu životinja naslijedio od svog oca, prema novinama Las Provincias. Policija je procijenila vrijednost zbirke na crnom tržištu na gotovo 30 milijuna eura.

VIDEO: Finska se sprema za povijesno pristupanje NATO-u: 'Svijet se mijenja'

Komentara 12

TM
trade_mark
09:07 11.04.2022.

di je vidošević???

TO
TORQUEMADA
08:49 11.04.2022.

A jesu li pronašli tajni hodnik do Nadanovog stana?

Avatar solinarep
solinarep
10:55 11.04.2022.

Tako mu i koljeno izumrlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije