Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brat sve objavio

FOTO Prvi put otišla s društvom na ljetovanje, ono što je zatekla zgrozilo ju je: 'Ovo smo platili 280 eura!?'

Smještaj u Turskoj
Foto: Printscreen Twitter @bucak_divlji
1/3
25.07.2022.
u 18:52

Djevojka iz Srbije uplatila je ljetovanje u Turskoj preko turističke agencije, ali kada je stigla na odredište ostala je zgrožena smještajem, lokacijom i uvjetima koje je agencija propisala.

Brat od djevojke koju je šokirao smještaj i uvjeti koje je zatekla nakon što je stigla na odredište ljetovanja u Turskoj objavio je niz fotografija koje mu je poslala na Twitteru. Naveo je kako je njegova sestra prvi put otišla s društvom sama na more, te je sve platila 280 eura. 

'Tko kaže mi smo mladi i nećemo ni biti u smještaju. 280 eura čiste komocije', napisao je na Twitteru. Istaknuo je kako su morali platiti i dodatnih 15 eura za gorivo za autobus, te 130 eura za narukvicu koja je trebala služiti za zajednički obilazak plaža. No unatoč narukvici, tvrdi brat djevojke, ulaze na plaže dodatno su morali platiti. 

Na fotografijama koje mu je poslala sestra jasno je vidljivo da je smještaj jako prljav, a do posljednjeg trenutka nisu ni znali gdje će biti smješteni. Jedni su završili u smještaju poput njezinog, a drugi u hotelu s bazenom. 'Do posljednjeg trenutka ne znate gdje ćete biti smještani i onda kad dođete saznate da za iste pare jedna grupa bude u finom hotelu s bazenom, a druga gleda da se ne zarazi', napisao je.

Naveo je također kako i sam ide tamo na ljetovanje za nekoliko dana te da sada ne zna što da očekuje. 'Moja sestra je zgrožena! Prvi puta s društvom je otišla na more u Tursku i ovo im uvale, ne znam što bih rekao', napisao je i dodao kako se radi o njegovoj mlađoj sestri koja se jedva snašla u svemu tome što je zatekla, a na sve njihove žalbe rekli su im samo da im mogu malo počistiti sobu.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:02 26.07.2022.

Eto zbog Vučićeve ratne propagande masa mlade srpske populacije izbjegava Hrvatsku i njenu obalu kao svoju. Nadnaravno nevjerojatno i pomalo naopako !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije