Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirao i premijer

FOTO Procurila fotografija britanskog ministra. Građani zgroženi, on se pravda: 'Ubijte me sad. Ili odrastite'

Foto: Screenshot X
1/2
23.05.2024.
u 10:32

Britanski ministar vojnih veterana snimljen u vlaku bez čarapa i cipela

Britanski ministar vojnih veterana, Johnny Mercer, našao se na meti korisnika društvenih mreža kad se u medijima pojavila fotografija na kojoj vrlo opušteno, bez cipela i čarapa, sjedi u vlaku za London. Slika se pojavila u The Timesu, koji tvrdi da je putnik snimio fotografije Mercera dok se koristio svojim laptopom.

Fotografija snimljena 6. svibnja podijeljena je na društvenoj mreži X (Twitter), a vrlo brzo se proširila, jer su korisnici kritizirali ministra branitelja zbog izuvenih cipela i čarapa. Situaciju je komentirao čak i premijer.

"Neki mali čudak išao je okolo i fotografirao moj laptop dok sam čitao privatne poruke. Cipele i čarape sam izuo jer sam upravo bio biciklirao preko Dartmoora po kiši. Ubijte me sad. Ili odrastite", napisao je ministar, a njegovu je poruku prenio Sky News.

VEZANI ČLANCI:

Premijerova glasnogovornika u srijedu su upitali je li u redu izuti cipele i čarape u vlaku, a on je odgovorio kako nije. "Premijer Rishi Sunak vjerojatno će razgovarati s Mercerom o tome", dodao je glasnogovornik.

 

GALERIJA Mračni događaj kroji sudbinu kraljevske obitelji! Charlesa prati od rođenja, a sad sustiže i Kate
1/33

Komentara 4

TO
tomislav10
12:22 23.05.2024.

Kod njih se ministar vozi javnim prijevozom ...

UK
ukrajina
13:44 23.05.2024.

Da je kao naši bio bos u Audiu ( ili kao Banožić )ne bi ga snimili i maltretirali britanski licemjeri !

Avatar unsub
unsub
12:56 23.05.2024.

Britanski licemjeri. Kraljevska kuća im čuva princa pedofila, a ostatak loze se švaleriše, ali je ministar bez čarapa strahota 🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije