Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CESTA ZMIJICA

FOTO Prizor snimljen na otoku Krku postao popularan na mrežama: 'Pogled s prozora mog auta'

Foto: Nikolina Martinjak/Facebook
1/2
27.08.2023.
u 13:18

Fotografija je nastala na otoku Krku, i to na cesti između Malinske i Krka koja je posebna po svojim vijugama

U Facebook grupi, inače popularnoj po objavljivanju fotografija pogleda iz mjesta u kojima se korisnici nalaze, brojne je zadivio i pogled kojeg je jedna korisnica objavila iz Hrvatske. Fotografija je nastala na otoku Krku, i to na cesti između Malinske i Krka koja je posebna po svojim vijugama. 

- Pogled s prozora mog auta. Otok Krk, Hrvatska... - stajalo je u opisu uz fotografiju koja je ubrzo sakupila više od 3.500 lajkova. Brojni su u komentarima pisali kako lokalci tu cestu nazivaju ''zmijicom''.

Foto: Nikolina Martinjak/Facebook

- Jako je zabavno voziti na njoj - pisalo je u komentarima. - Ovo izgleda kao dobra cesta za vožnju motociklom - pisali su drugi. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Kornjača snimljena kod Vrbnika na Krku zadivila kupače: 'Kako je lijepa'

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofobic
17:45 27.08.2023.

Divan primjer prostorne splostenosti postignute teleobjektivom i vrlo malom "blendom"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije