Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIČANSTVENI IZGLED

FOTO Pogledajte vukovarski Vodotoranj u novom ruhu

Vodotoranj
Foto: Branimir Bradarić
1/5
11.09.2020.
u 22:26

Prema najavama Penave Vodotoranj će za posjetitelje biti otvoren krajem listopada

Prije nekoliko dana gradonačelnik Vukovara Ivan Penava po prvi put je u organizirani obilazak vukovarskog Vodotornja poveo novinare koji su tom prilikom mogli da se upoznaju s do sada obavljenim radovima, razgledaju unutrašnjost ali i saznaju kada će konačno ovaj simbol Domovinskog rata i Grada Vukovara biti otvoren za posjetitelje. Od danas u večernjim satima Vodotoranj svijetli u različitim bojama što objektu daje još ljepši i veličanstveniji izgled.

Prema najavama Penave Vodotoranj će za posjetitelje biti otvoren krajem listopada. Do tada će i unutrašnjost u cijelosti biti uređenja, a biti će postavljena i sva oprema u memorijalnu sobu. Ostaje upitno samo hoće li i popis svih donatora biti napravljen, a ako ne bude taj posao će biti završen u hodu. 

Vodotoranj
1/5
Ključne riječi

Komentara 49

VP
vukovarac.patak
00:16 12.09.2020.

Penava je zlo za Vukovar, svi ga Vukovarci mrze. Gorio u paklu dabogda.

PR
Pravednik69
23:47 11.09.2020.

Činjenica je da ovaj ljepotan smeta nekima čini mi ga još dražim.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
00:03 12.09.2020.

Autor teksta voli istočnjačko "dadakanje": "koji su tom prilikom mogli da se upoznaju....". Dragi autoru teksta! Ispravno je: "koji su se tom prilikom mogli upoznati....". Postoje li još lektori u VL-?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije