Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆA U NESREĆI

FOTO Čudom preživio: Pijan sletio s ceste i potpuno uništio auto, zadobio samo lakše ozljede

Foto: JVP Petrinja
1/7
01.01.2022.
u 13:38

Nesreći je kumovao alkohol jer je vozaču u krvi izmjereno 1,7 promila alkohola

Tešku prometnu nesreću čudom je preživio 30-godišnjak sa sisačkog područja koji je jučer oko 17.30 sati sletio s ceste u Maloj Gorici kod Petrinje. 

Naime, automobil je u nesreći potpuno uništen i teško je povjerovati da je netko uopće preživio u njemu, no vozač je prošao s lakšim ozljedama. 

Nesreći je kumovao alkohol jer je vozaču u krvi izmjereno 1,7 promila alkohola, pišu 24 sata. 

Foto: JVP Petrinja

Vozač je u zavoju izgubio kontrolu nad autom i na kraju završio u šumici pored ceste. Iako je cijeli automobil bio uništen, vozač nije ostao zaglavljen da bi vatrogasci morali rezati dijelove da ga izvuku.

- Ovim putem apeliramo vozače da prilagode vožnju uvjetima na cesti. Zapamtite Brzina, umor, vožnja u alkoholiziranom stanju i nepažnja najčešći su uzroci prometnih nesreća, stoga se odgovornom vožnjom jedino može stići sigurno do cilja - apelirali su vatrogasci JVP-a Petrinja.

Komentara 5

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
14:11 01.01.2022.

......."prilagoditi vožnju uvjetima na cesti...trebalo bi prije reći - ne sjedati pijan za upravljač automobila - uvjeti na cesti su odmah puno, puno bolji!

MO
modovisisajteMaraschino
09:37 02.01.2022.

čudo zvano sigurnosni pojas. evo što se noćas dogodilo na Korčuli. nije on bezveze u autu.

GE
generacija57
16:37 01.01.2022.

Biti će nešto love za staro željezo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije