Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKA IZ TOMISLAVGRADA

VIDEO Pijani vozač vrludao po cesti, hit postao policajac koji ga je zaustavio

Foto: Screenshot
1/2
28.12.2021.
u 13:12

Na prometnici Posušje - Tomislavgrad u BiH snimljen je vozač u Mercedesu dubrovačkih registracijskih oznaka koji je nekoliko minuta vrludao po cesti, a njegovu suludu vožnju snimao je vozač iza njega

Da nije snimljeno kamerom, malo tko bi povjerovao da se ovako nešto može dogoditi na cesti. 

Na prometnici Posušje - Tomislavgrad u BiH snimljen je vozač u Mercedesu dubrovačkih registracijskih oznaka koji je nekoliko minuta vrludao po cesti, a njegovu suludu vožnju snimao je vozač iza njega. 

Većinu vremena vozio je u suprotnoj traci, nekoliko je puta skoro i sletio s ceste, a kada su mu automobili dolazili u susret u zadnji tren bi se prestrojio u svoju traku. 

Na kraju ga je dočekala policija, no vozač se nije zaustavio već je nastavio voziti pa je policajac potrčao za njim i jedva zaustavio Mercedes. 

Iako se mislilo kako je vozaču možda pozlilo, ispostavilo se da je ipak bio pod utjecajem alkohola. 

Automobil je bio dubrovačkih oznaka, no vozač je iz Neuma. 

Policija je za Radio Sarajevo potvrdila da je došlo do incidenta na prometnici nedaleko od Tomislavgrada te da je protiv nesavjesnog vozača podnesena kaznena prijava.

Komentara 2

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
15:07 28.12.2021.

Policajac je car!

TA
Tajg
15:20 28.12.2021.

Čović bez naočala. Išao malo do Dodika i Bakre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije