Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otac i sin

FOTO Ovo su Hrvati koji su prošle godine pokušali ubiti 38-godišnjaka u Sloveniji

eumostwanted.eu
21.10.2021.
u 15:09

Kada je 38-godišnjak počeo bježati od dvojca u Citroenu, Ferrari je izvadio pištolj i krenuo pucati, no nije pogodio Talijana

Oko godinu i pol nakon pucnjave u Sloveniji, mađarske su vlasti u Juri prije dva dana su uhitile Hrvate Omera Ferrarija (43) i Riccarda Čižmića (25) koji su bili među najtraženijim bjeguncima u Europi. 

Slovenski istražitelji pratili su osumnjičene do Mađarske i zatražili od operativnih policijskih snaga Nacionalnog istražnog ureda (NNI) da im pomognu da ih uhite, priopćila je policija, a sud će kasnije odlučivati o njihovom izručenju. 

Oca i sina se tereti za pokušaj ubojstva 38-godišnjeg Talijana u Novoj Gorici 26. svibnja prošle godine.

Kako prenosi Dnevnik.si, dvojac je oko 17 sati s bijelim Citroenom C1 došao do restorana gdje se nalazio 38-godišnjak. Njih troje su se prvo posvađali, a nakon što je Ferrari izvadio pištolj, 38-godišnjak ga je gurnuo od sebe. Kako bi stao u očevu obranu, Čižmić je počeo udarati 38-godišnjaka metalnim objektom po glavi, no muškarac ga je brzo svladao i uzeo mu objekt s kojim mu je uzvratio udarac. 

Kada je 38-godišnjak počeo bježati od dvojca u Citroenu, Ferrari je izvadio pištolj i krenuo pucati, no nije pogodio Talijana.

Nakon cijelog incidenta Hrvati su istog dana pobjegli iz Slovenije, a u svemu im je pomogla rodbina. Sada im prijeti do 15 godina zatvora.

>> VIDEO COVID pozitivan pobjegao s kisika u zagrebačkoj Zaraznoj bolnici: Nađen mrtav kod Samobora

Komentara 6

LU
lupez
15:35 21.10.2021.

Blago nama sa manjinama koje se deklariraju kao Hrvati

CO
coolman
16:16 21.10.2021.

Novinaru nije jasno da nije svaki HR državljan Hrvat!

BR
BrigitaM
15:24 21.10.2021.

Vidi se po svemu da su hrvatine od stoljeća sedmog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije