Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrivena uvala na korčuli

FOTO Ovdje nema gužve, samo tirkizno more i tišina. Je li ovo najljepša plaža na Jadranu?

Uvala Slatina neotkriveni je raj za odmor u prirodi na Korčuli
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/25
14.08.2023.
u 11:54

I dok se na onim "popularnim" plažama svađaju oko cijena ležaljki, a broj decibela i graja je kao na koncertu, otkrivamo skriveni raj gdje se i dalje može uživati u suncu i moru.

Na južnoj strani Korčule, između uvala Tri Porte i Nova, nalazi se skrovita i čarobna uvala Slatina. Ova zaštićena oaza relativno je nepoznata i gotovo nenaseljena, bez velikih ljetnih gužvi. U uvali je tirkizno more izuzetne bistroće, a okružena je borovom šumom koja dodatno pruža osjećaj potpunog mira.

Od uvale Nove vodi neasfaltirana cesta, a postoji i pješačka staza do crkvice Sv. Juraja koja je popularna među biciklistima.  

Plaža Slatina, smještena duboko u zaštićenoj uvali, pravi je biser za sve one koji traže mir i odmor u prirodi. Tirkizno plavo more i nježan šum borova stvaraju savršenu atmosferu za opuštanje, sunčanje i plivanje. 

GALERIJA: Popravite si dan uz pogled na predivnu plažu u uvali Slatina

Uvala Slatina neotkriveni je raj za odmor u prirodi na Korčuli
1/25
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar cesare
cesare
12:07 14.08.2023.

Mene bas boli uvo jel najljepša ili ne, do doći do najljepšhih moraš imati bar čamac, meni je svaka plaža dobra ako imam svo mir, ležaljku i suncobran.

Avatar Hazl113
Hazl113
11:12 21.08.2023.

Ovo se ne objavljuje. Naša obala i otoci imaju hrpu takvih skrivenih plaža. Pa ja idem na jednu takvu i sigurno ne želim reći gdje je. Mala, dovoljna za 10 osoba i što je najvažnije sakrivena sa morske strane, a do nje se može kopnom pješice ili najbolje biciklom. Čak i dosta mještana za nju ne zna.

AN
AnimaTor
08:56 21.08.2023.

Kakva najljepša plaža a sva je izbetonizirana i poploćena.A bespravno izgrađenih molića kao u prići. Vidljivo sa slika. Znaći kupašs eu moru među brodicama i među uljem brodica.Katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije