Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršili svaku mjeru

FOTO Nema više korona partija ispred HNK: Policija i redari rastjerali okupljene

Zagreb: Redari upozorili mlade koji se zabavljaju ispred HNK
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/13
18.10.2020.
u 08:36

Posljednjih dana su se na društvenim mrežama proširile fotografije na kojima se vidi kako mladi uništavaju okolinu HNK, ostavljaju smeće i nered iza sebe. Također, građani navode kako se sve osjeti po urinu i da su prekršili svaku mjeru.

Mladi se već mjesecima okupljaju ispred zagrebačkog HNK. Naime, dosad ih nitko nije ometao, iako su se brojni građani, ali i Stožer bunili protiv ovakve vrste zabave. 

Ipak, sinoć je njihova zabava prekinuta, a stigla je policija i velik broj redara koji su ih potjerali.

 

U Hrvatskoj iz dana u dan raste broj oboljelih od koronavirusa, a najviše ih ima u Zagrebu. Također, iz zagrebačkog stožera rekli su kako ima najmanje dvadesetak zaraženih osoba koje se mogu povezati s partijanjem ispred HNK.

Posljednjih dana su se na društvenim mrežama proširile fotografije na kojima se vidi kako mladi uništavaju okolinu HNK, ostavljaju smeće i nered iza sebe. Također, građani navode kako se sve osjeti po urinu i da su prekršili svaku mjeru. 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
09:55 18.10.2020.

Dajte prestanite kukumavciti. Hrpa “low-life” zgubidana, tzv. “alternativaca”, i onih koji nemaju pametnijeg posla. Mladi..? Ja znam puno vise mladih koji u to vrijeme sjede doma i spremaju ispite. Odim toga, HNK je landmark grada nulte kategorije... probajte grafitom zasarati Arc de Triomphe u Parizu ili se popisati uza zid opere u Becu... koja prava.. ? Deset puta je vece moje pravo da se sa unukom setam oko HNK cistog, urednog i bez smeca (pravog i ljudskog), smrada fekalija i kojekakvih spodoba, nego njihovo “pravo” na okupljanje. Neka se okupljaju pisaju i seru na Savskom nasipu, tamo izmedju Rugvice i Ivanje Reke...

AD
adler77
09:25 18.10.2020.

Mrš kuci, bio je i red da se rastjeraju ne zbog korone nego zbog nereda kojeg su radili

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
10:02 18.10.2020.

Popularno okupljalište narkomana u Zagrebu. Treba njih poslati na bauštelu da malo dođu sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije