Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav gaf

FOTO Gostovanje srpske načelnice na TV-u postalo hit, ali ne zbog onog što je govorila

Twitter, screenshot TV Smederevo
18.05.2023.
u 12:45

Detalji na uniformi načelnice policijske postaje začudili su javnost. Gostovala je u TV emisiji, a srpska zastava bila joj je okrenuta naopako.

Načelnica Policijske uprave Smederevo Vesela Milovanović postala je zvijezda društvenih mreža u Srbiji. No ne zbog toga što je govorila o nedavnim masakrima, već zbog nekoliko detalja na službenoj uniformi.

Činovi su bili okrenuti naopako, kao i zastava Srbije. Umjesto da boje budu crvena-plava-bijela, njena zastava je bila okrenuta tako da je na vrhu bijela boja. Reagirao je i sindikat policije Sloga Užice koji načelnicu optužuje zbog narušavanja ugleda policije i povredu službene dužnosti, piše Nova.rs.

VEZANI ČLANCI:

"Teme emisije su bila serijska ubojstva u Srbiji i razoružavanje građana Srbije. Ono što je gledateljima emisije upalo u oči je elementarno nepoznavanje Uredbe o uniformi, oznakama i opremi policijskih službenika koje je načelnica iskazala', navodi sindikat.

"Gledatelji su mogli vidjeti da su činovi naopako stavljeni te da je zastava Srbije naopako okrenuta pa je izgledala kao zastava Ruske Federacije. Takvim ponašanjem načelnica Policijske uprave Smederevo je izvršila laku povredu službene dužnosti", dodali su.

 

Komentara 8

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
13:46 18.05.2023.

Izgleda da u Srbiji više ne postoji nijedna žena, a da nije prekomjerno "izoperisana"

Avatar ljutapica
ljutapica
14:53 18.05.2023.

Možda ih je stavljala gledajući u ogledalo pa pobucala logiku 😏

DU
Deleted user
14:32 28.05.2023.

sto je to hit? moze li netko procitati definiciju HIT=? Ako tinejdzer sa Balkana napise 3 rijeci na bilo kojem od soc medija - je li to HIT? I kome?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije