Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dva dana nakon strašne nesreće

FOTO Ovako nakon izvlačenja izgleda autobus smrti u kojem je poginulo 10 ljudi

Autobus u kojem je život izgubilo deset putnika biti će podvrgnut dodatnom prometnom vještačenju
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/10
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.07.2021.
u 12:21

U slavonskobrodskoj bolnici još je 15 teško ozlijeđenih putnika. Među njima su i dvije životno ugrožene osobe

Sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu odredio je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućnosti bijega vozaču autobusa u čijem je prevrtanju kod Slavonskog Broda poginulo deset osoba. U slavonskobrodskoj bolnici je još 15 teško ozlijeđenih putnika. Među njima su i dvije životno ugrožene osobe. Zamjenik ravnatelja slavonskobrodske bolnice Boris Hrečkovski jutros je novinarima potvrdio da kod njih nisu zabilježena pogoršanja zdravstvenog stanja.

Autobus smrti stoji na parkiralištu u Slavonskom Brodu i ići će na dodatno prometno vještačenje. 

27.07.2021., Slavonski Brod - Autobus u kojem je zivot izgubilo deset putnika, a vise od cetrdeset je ozlijedjeno biti ce podvrgnut dodatnom prometnom vjestacenju. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL (ilustracija)

Dvadesetak putnika iz kobnog autobusa danas će napustiti Slavonski Brod, a u 21 sat trebali bi posebnim letom iz Zračne luke Osijek otputovati za Kosovo. Dio putnika već je uz pomoć rodbine i prijatelja napustio Hrvatsku. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

LI
liliZG
12:35 27.07.2021.

molim sva hr glasila , uključujući VL, da prestanu trljati sol na ranu ove tragedije,.... dosta je bilo ,.... sudionicima nesreće, familijama poginuli i cijelom tom narodu samo pogoršavate psiho sliku, zato molim vas lijepo ... budite ljudi , ne lovci na klikove.....

Avatar izvidnik1
izvidnik1
14:24 27.07.2021.

Ne dozvoljava mi napisati ono što mislim o onome koji piše ovakve členke sa takvim naslovima i onome koji te iste odobrava. Sloboda govora mogućnost kritike i drugačijeg mišljenja kao u Sjevernoj Koreji. Nema mjesta istini.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
12:35 27.07.2021.

Nemanja sta si to uradio?? Pa albanskom vozacu usipati sredstvo za spavanje u vodu!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije